as2121 Ozgamzeoz urinonvef cranberry denemediysen mutlaka araştır. Ama doktoruna sormadan kullanma. Çok faydasını görmüştüm doğal bir şey.
3oglanannesi Ozgamzeoz günde 3 litre su ev yapımı yoğurt tan yapılmış ayran 2 bardak sürekli suyla yıkamayın kendinizi çamaşır da her gün değiştirin ancak böyle önüne geçer siniz
3oglanannesi Ozgamzeoz yapmayın kesinlikle dr um su bile deyirme dedi bana ph dengesi bozuluyor muş o zaman daha da çok enfeksiyona sebep oluyormuş
Ozgamzeoz 3oglanannesi ama benim geçti ne biliyim acayip enfeksiyonum vardı o şekilde yaptım kurtuldum
3oglanannesi Ozgamzeoz işte bir süre rahat oluyorsunuz ama ph dengesi bozulduğu içşn enfeksiyon tekrar etmeye başlıyor sürekli ilk gebelikte o hataya çok düştüm dr um ne derse onu yapıyorum şimdi ve 4 ay bitti hiç enfeksiyon yaşamadım çok şükür
35SD28 Ozgamzeoz bol su, ev yoğurdunun suyunu için evde sıkılmış meyve suları ve brokoli bunlar enfeksiyonu engelliyor ama su ve yoğurt suyu çok daha faydalı
35SD28 Ozgamzeoz suyu çok şifalı isterseniz araştırın ven sürekli içiyorum. Çok az enfeksiyon oluşmuştu. 1 şaşe ilaç içtim. Kalmadı çok şükür. Suyu en az 3 l içtim. Sürekli portakal mandalina ve greyfurt 3lüsünü sıkıp içtim.
Mervesya Ozgamzeoz ayni durumdayız canim her ay adet agrisi gibi agrim var enfeksiyondan kaynakli mide bulantisi kotu kokular adetim bile gecikti bende dut kuru iciyorum suan eger onu icemezsen karanabahar kurunu oneririm mutlaka
mrs-nobody Ozgamzeoz yabanmersini kurusu çok iyi geliyor.. hergün 3-5tane atıyordum agzıma.. bi 6-7ay bu şekilde yedim.. şimdilik çok şükür bi sıkıntım yok.. ama çook çektim çook illet bişey bilirimmm 😢😢