Svda_ Arkadaşlar hamileliğinizde bebeğinizin beyninde ventrikül genişliği olup doğum yapan anneler varmı ? Durumları nasıl neler yaşadınız lütfen bilgilendirebilir misiniz bizleri.
Zeytin20 Svda_ benim oğlumda vardı. 2 taraflı. Detaylıda ortaya çıktı takip edildi 32 de durdu doğduğunda normaldi. Erkek bebeklerde olabiliyor birde ne kadar genişlik o önemli kaç mm?
Fatma191 Svda_ canim benim banada vernikul genişlik denildi 10.2 mm bida 9.2 mm 8 saatlik taze anne olarak bebeğim de cok sukur hiçbir sıkıntı yok
Svda_ Zeytin20 merhaba benim kızım olucak nasipse bizde de 29+4 de çıktı 10 11 mm arası ölçüldü bugün gittiğimizde 10.3 mm çıktı tekrardan 2 haftada takip edeceğiz denildi. Ama annelik duygusu işte zman geçmek bilmiyor suan 30+5 deyim
Zeytin20 Svda_ oğlum 3 yaşında. Sınırı 2 mm geçmişti sanırım. Sonra durdu. 32 den sonra küçüldü. Sınır 10 mm miydi tam hatırlamıyorum 3 yıl geçti üzerinden.
Bussuk Fatma191 inşallah benim bebeğime sağlıklı gelir dün doktorun söylediklerinden sonra ümidim kalmadı.
Bussuk Benim bebeğimin de 2 tarafta su toplanması var 12mm lik doktor iyi şeyler demedi . Öle çaresizimki resmen cocuk engelli doğacak dedi doktor 20 haftalık gebeyim. Perinatoloji doktoru söyledi bunlarında
Ceren_01 Bussuk Moralini bozma canım daha yüksek diyip sağlıklı doğuranlar var bende çok araştırdım benimkide 9 mm falan son gittiğimde yine aynı ölçüldü ama hiç düşünmemeye çalışıyorum sonuçta ne olursa olsun doğuracağım o yüzden herşeyşne kabulüm
Svda_ Bussuk bütün ihtimalleri söylüyorlar garanti birsey demeyiz dediler bana da insanı çok korkutuyorlar