Aryaablaoldu Hatunugur 9 kilo almıştım zaten bebeğim altı aylıkken hepsi gitti. Emzirmek,bol yürüyüş,birde bebeğimin gaz sancıları için hep rezene içerdim onun da etkisi var bence
2cucukanasi Hatunugur ilk gebeliğimde 45le hamile kaldım 22 kilo aldım doğumdan 4 5 ay sonra yine 45tim bunda 50 kilo ile hamile kaldım 3 ay bulantı yüzünden 5 kilo verdim şuan 53 kiloyum 33+3te son zamanlarda da en fazla 5 kilo alırım herhalde
Hatunugur Aryaablaoldu çok az almışsınız ben 29+1 haftalığım en son 2 hafta önce tartıldım 8 kilo almışım 😊
Aryaablaoldu Hatunugur o zaman aktif olarak calisiyodum. Şimdi de aktif olarak 2 yaş sendromlu kızımın peşinde koşuyorum 😄 22+2 3 kilo aldim. Merak etmeyin öyle bir koşturma bekliyor ki sizi nasıl gittiğini bile anlamiycaksiniz
iremcim Ben 20 haftalığım 6 kilo aldım ya Cok stres oluyorum daha Cok Alırım diye ama acıkıyorum ofiste gunduz belli seyleri yiyebiliyorum. Nasıl dengelicem onu da bilmiyorum 😢
Aryaablaoldu iremcim yemeğinizi yanınızda götürün tatlı yerine meyve yiyin. Bol su için su önemli bence kilo konusunda
Momquenn Hatunugur doğum yapalı 26 gün oldu bütün şişlikleri mindi zaten eski kiloma döndüm merak etme hemen veriliyor ama bazen bazı kilolar için de ekstra spor ve diyet gerekebilir tabii ki emzirme döneminden sonra
dilek6 Hatunugur şükür ama son 5 hafta sezeryan olucam bi 5 kilo daha alabilirim belki diyorum çevrem son ay alırsın diyor ama bilmiyorum 😄🙏🏻
Seydasavrak Hatunugur 20 haftalığım en son 2 kilo almıştım ama bu hafta o kadar kilo aldım ki resmen farkediliyor direkt basenler im şişti en kısa zamanda yürüyüşe başlayacağım çünkü bende depolanan yağın bebeğe ne faydası var ki önemli olan kilo almak değil bebeğin ve annenin sağlıklı olması 😊