Pirayeada Elifgoktug1 şuan biraz daha iyiyim bel ağrısı göbeğim dışında..bebek hırıltısı vardı makineye bağlıydı çok şükür çıkardılar. Kilosu düşük haftasına göre bu yüzden kilo aldırmaya çalışıyorlar
Elifgoktug1 Pirayeada cok gecmis olsun🙏 sağlıkla büyüsün insallah iyi olmanıza sevindim kilosu dert değil alır allahin izniyle🌸🤍😊
Tugba_k5 Pirayeada merhaba koleztaz dediginiz şey nedir nasıl anlaşılıyor ilk gebeliğim tecrubesizimde oyuzden sordum
Pirayeada Tugba_k5 merhaba , karaciğer enzimleri yükseliyor ve kaşıntı oluyor ondan anlaşıldı benim kasintiyla gittim koleztaz cıktı
Tugba_k5 Pirayeada nereniz kaşınıyordu acaba benim bazen belimin yan kısmi kaşınıyor geçiyor. Kan testinde mi çıkıyor ortaya
Pirayeada Tugba_k5 önce göbekten başladı ben çatlıyorum sandım sonra her yerim uyuz olmuş gibi kaşındı kan testi karaciğer enzimleri bakılıyor sonra safra asidi o da kan
Tugba_k5 Pirayeada hmmm tesekkur ederim cevap icin. Dediginiz gibi bi kaşınma olmadı koleztaz yok sanirim
Pirayeada Tugba_k5 sız yine de baktirin her gittiğiniz de çünkü kullandığımız ilaçlar bile yükseltiyor ben her şeyimi takip ediyordum.