incikinannesi Pirayeada acımıyor diyeni duymadım ya bence ağrır kolay değil geçmiş olsun acı eşiğin yüksek olmasına rağmen ağrıdıysa zor bi işlem belli😔
Pirayeada incikinannesi Allah yardımcımız olsun çok zor hâlâ bekliyorum bugün karnim sancılanıyor dün alacaktı almadı sancim yoktu diye
Pirayeada mucizegebelik6 cnm sadece kilosuna bakmıyorlar akciğer gelisimine bakıyorlar arkadaşın ciğer geliştirici vuruldu mu bana vuramıyor karaciğer sorunlu diye
DuyguLina_ Pirayeada küveze girmez ki. Yeterince büyümüş. Daha doğrusu hangi bebeğin gireceğinizi kimse bilemez 40 haftada doğan da girebilir küveze. Benim o kadar çok tanıdığım 34 haftada doğum yaptı ki hiç biri girmedi küveze. Bebeğin kaç kilo şu an?
Boncugummmm Pirayeada anladm canım sag saglim bebegıne kavuşursun inşllah🤲 sitres yapma yinede Allah büyüktür 🤲
DuyguLina_ Pirayeada rabbim sağlıcakla bebeğini kavuşmayı, bebeğinle de evine gitmeyi nasip etsin insallah 🙏 Niyetine Ayetel kürsi okuyacağım şimdi. Hepimiz okuyalım arkadaşlar 🙏🌸
Ceylin680 iremcim evet USG de bakınca fundus yüksekliği yani rahimve vajina arasında ki boy genelde görünüyor.
umrankozak Ebrukrdmr Ast 72 Alt 300 dü doğuma karar verdiklerinde. Her gün iki kat artıyordu ama. Ameliyat a girmeden hemen önce ölçüldüğünde Alt 600 olmuştu bir günde 300 den 600 e çıkmıştı