Nurcnayhhnn Mrb kızlar 21 haftalık hamileyim oğluşumun hareketlerini iki üç günde bir hissediyorum normal mi acaba
Buseyllzr Nurcnayhhnn bende 21.haftadayim canım safece geceleri hissediyorum sırt üstü yatınca sabahları nadir hissediyorum dün hiç hissetmedm mesela
Meri3220 Nurcnayhhnn bende 24+4 az önce böyle postlara girdim 27-28 haftadan sonra düzene girermiş bu haftalarda gayet normalmiş canım tam düzene girmezmiş bende öyle rahatladım
papatya56 Hatice2780 25 haftalıgım 21 22 de 3 4 gündür hissetmedigim oluyodu 24 haftadan sonra her gun hissediyorum
Nurcnayhhnn Buseyllzr peki doktorunuza sordunuz mu normal mi bu acaba ben cuma günü gidecm bakalım ne diyiyck
Nurcnayhhnn Evlatlarim2 Valla canım bilmiyorum ben hissediyorum ama iki üç günde bir bı doktoruna sor bakalım ne diyck
Buseyllzr Nurcnayhhnn sormadım canım 25.haftadan sonra düzene girer diyor herkes bu haftalar düzensiz olması normalmis çok fazla kafana takma uyuyordur belki
Nurcnayhhnn Eda_65 öyle mi cnm her an aklımda neden hissetmiyorum diye belkide sıkıntı yaptığım için öyle oluyor
Busraserdarrrr53 Nurcnayhhnn 28. Haftadan sonra düzene giriyor simdi bebegin kasları çok güçlü olmadığı için her hareketini hissedemiyoruz bende 21 haftalıgım ama bi gün çok hissediyrum bi gün hiç yani normalmiş 😊
PrensS_annesi Nurcnayhhnn 2. Gebeliğim 21+2 yiz son 2 haftadır kıpırdanmalarini hissediyorum, 1 haftadır genelde hergun oturduğum zaman tatlı yediğim de yattığımda hissedebiliyorum 🤭🥰🌸
Htcerdogn PrensS_annesi canım acaba benim ki aşırı mı hareketli diye soruyorum. Hissettiğinde 6-7 dk kesintisiz hissediyo musun acaba
Nurcnayhhnn Buseyllzr eşime de diyorum neden hissetmiyorum diye uyuyor karışma ona diyor daha çok üzülüyorum ☺️
Htcerdogn Nurcnayhhnn bilmiyorum normal mi kuzum. Bende az önce bi post açtım 21 deyiz bizimki hiiiç durmuyo sürekli kıpır kıpır sanırım doğuncada öyle olcak 🤷🏼♀️
PrensS_annesi Htcerdogn hayır kesintisiz o kadar süre hissetmiyorum, anlık mesela itiyor gibi kimildama gibi hafif anlık bazen arka arkaya bazen aralıklarla 🌸 cinsiyetimiz kız , oğlumda 22 23. Haftalarda ancak hissedebilmistim.
Buseyllzr Htcerdogn 1-2 dakika sürüyor 15-20 saniye arayla vuruyor tam göbek deligimin altında hissediyorum ☺️
bebisveannesiiii Nurcnayhhnn normal canım benimde 24+6 haftalığım 2 gündür düzenli hissetmeye başladım