2cucukanasi iki_melek_annesi kuru ekmek elma muz süt sakız çiğnemek de hafifletiyor inanılmaz zor bir durum gerçekten
METEBRU iki_melek_annesi Herşey denendi test edildi :)) 40mg’lik Dr. Kontrolunde mide koruyucu Punto diye bir ilaç. Onun haricinde hiç bişey kurtarmıyor. Hemen iyi geleceğine eminim endişe etmiştim kullanırken ama gerek yokmuş.
iki_melek_annesi Kbrumt68 Ben de onu kullanıyorum ama faydası olmuyor napacağımı şaşırdım 31 haftalık hamileyim
METEBRU iki_melek_annesi Anlık geçiriyor diğerleri Bende çok geç doktora söyledim sen sen ol erken söyle yazdır ve kullan emin ol dua edersin
iki_melek_annesi METEBRU Yaa inşallah doktor kontrolünde söylerim o zaman yazsin Allah razı olsun canım 😊
Nurcanatmaca İşk önce tabi yediklerimize dikkat etmemiz lazım. Çok gec yememek lazım. Gaviskon mide şurubu. Elma. Ve ılık süt iyi gelio.
iki_melek_annesi Nurcanatmaca Geç yemeyle değil ki sabah başlıyor gün boyu devam ediyor geceleri bile uykudan uyanıyorum mide yanmasıyla
METEBRU iki_melek_annesi Sana katılıyorum Bunun yemekle alakası yok mide öz suyu veya asiti diyeyim onunla alakalı Gece uykudan uyandıracak tarzda ağrıyla uyanıp bebeğe rahatsızlık verecek derecede midesi bulanıyor acı çekiyorsa insan neden doktor kontrolünde kullanmasın diye düşünüyorum.
iki_melek_annesi METEBRU İnşallah ben de alıyım ilaçdan daha var doğuma doktora danışıyım bide teşekkür ederim