Beriliko Hanımlar gerçektende kız bebek bekleyenlerin kalçası büyüyüp karnı yayılırmı yada erkek bekleyenlerin tek karnı olupsivri mi olur? Cinsiyeti öğrenenler yazabilirmi vucütlarındaki değişiklikleri😬😬
Janset2105 Beriliko benim erkek ve sivri büyüyor bunun gerçek olduğunu düşünüyorum kimi görsem aynı model karnı büyüyor kızda yayvan erkekte sivri
Semakacan Beriliko yok ya yalan o ben sadece karnımdan şiştim ve herkes erkek karnı gibi sivri diyor 😂
Elifff1601 Beriliko ben varım 😊 arkadasımin bebegi kiz benimki erkek onun karni daha yayvan ve yukarida benimki daha sivri ve biraz aşagıda zaten görenlerde erkek mi diyo 😊😊
muhteriz Herkesin aynı olmuyordur muhtemelen benim kızım olacak göbeğim yağ göbeği gibi yayık ve kollarım bacaklarım kalınlaştı yanlarımdan kilo aldım. Erkekte sadece göbek sivriliyor diyeni çok duydum
Sultannnnn İkinci hamileliğim ikisi de erkek ve karnım ikisinde de sivriydi. Gören hemen erkek mi diyo. 😄
Nilemyus Beriliko valla benimde karnım sivri ve top gibi gören erkek değilmi diyor. Hemen biliyorlar.
Aksa_korkmaz Beriliko benim de kızım olacak inşaAllah 23+4 haftalığız ve evet kalça da büyüme oldu malesef, göbeğim de çok yukarıda değil aşağıda ve yanlara doğru yayık sivri değil. Gören anlıyor. Gelinimizle aramızda 2 ay var. Erkek yiğenim olacak karnı sivri ve gögsünün hemen altında yukarda göbeği onu görende hemen erkek bu diyor ☺️
Rumeysa14028 Beriliko benim kiz ama karnim sivri herkes erkekmi diye soruyor once kalcam felanda buyumedi sadece önümde basketbol topu gibi bir karnim var
yagmur21 Beriliko bnm erkek karnim sivri ve assagida ama karnimdan cok kalcam büyüdü bence cinsiyet degilde bünye meselesi
Neslisahhh Beriliko benim karnım sipsivri. Hatta cinsiyeti öğrenmeden önce gören herkes erkek olcak kesin diyordu. Fakat kızım olacak inşAllah. Doğruluğu olmayan şeyler yani☺️
Zhrnc Beriliko 39 haftalığım voleybol topu var gibi 😂 erkek bekliyorum Ama ablam 35 haftalık yastık var sanki karnında oda kız bekliyor Benimki öne doğru onunki yanlardan geniş
tgcaty Beriliko sdce top gbi karnım cıktı sivri herkes erkek karnı desede gecen hafta bugün kızıma kavustum 😊