dilarakocc öncelikle geçmiş olsun, ben gıdacıyım ondan mı değil mi bilmiyorum ama son kullanma tarihine bakmadan hiçbir ürünü almam. Çünku neyin ne olacağını bilmiyoruz size tavsiyem asla iyi market kaliteli market diye güvenip bakmadan almayın ürünleri. Bide şok markette genelde bende yaşıyorum bu ürünü. Hemen kasaya geliyorum mesela süt diyorum ki sütünüz ekmeğiniz eski tarihli ilgilenir misiniz diyorum hemen gidip bakıyorlar. Hatta bir gün yoğurtların plastik kapakları hiç yoktu bilirsiniz sktde o kapaklarda olur hiçbirinde yoktu ama hemen eve geldim şok market müşteri hizmetlerini aradım ertesi gün hemen şok bölge müdürü aradı özür diledi mağazadaki arkadaşları uyardık filan dedi bidaha asla öyle bir durumla karşılaşmadım
Benim de şok ile sıkıntım yaşadığım yerde online market hizmeti veren tek market sok mecbur ondan yapıyorum kar kış oluyor buz oluyor ve evimin çevresi hep kırmızı alan riskli bölge kendimizde bir haftadır karantinada idik neyse iki üç siparişim de parasını ödediğim halde sürekli eksik ürün gönderiyorlardı sipariş notuna yazdım artık şükür bidaha aynı durumu yaşamadım. İlk online siparişim de getirdikleri böreklik yufka küflü idi ertesi gün mağazaya gittim şikayet ettim değiştirdim. Yani genel olarak her markette oluyor bu sıkıntılar ama şok biraz daha ihmalkar.