Pinarrecep
Öncelikle hamileliğimin en başından beri burdayım aklıma takılan herşeyi sordum sizlerden öğrendim. Çok korktuğum anlarda yada merak ettiğim herşeyi burada öğrendim.Allah razı olsun. Artık happy kidse geçiyorum :). Doğumdan aşırı korkuyodum sakın korkmayın olup geçiyo acımıyo acıyo ama her anın tadını çıkartın evladınızın kokusunu duyunca o anlar unutuluyo o yüzden hamileliğinizin tadını çıkartın.:) Daha öncede dediğim gibi suyum azalmıştı o hafta hep su içtim süt et ne varsa yedim 5 gün sonra doktor tekrar randavu verdi ve dedi ki suyu azsa gebeliği sonlandıracağız heyecandan telaştan sezeryan mı normal mi olur nasıl ollur sormadım hemen annemi çağırdım riske atmadım :) arefe günü pazartesi 20.07.2018 Doktor aç gel dedi beklerken içimde kelebekler ucuşuyo ne der ne yaparız yarın kurban annem burda bayramda olursa babam kardeşlerim eti nasıl halleder 😂Neyse girdik doktora baktı bebeğin suyu çok az riske atmayalım alalım dedi normal doğum istedim suyu çok az kalbi çok hızlı atar sunu sancıyla her türlü sezeryan olursun dedi tmm dedim kabul ettm ne zman dedim yatışın yapılsın yarım saate yaparız dedi ben şok heyecan herşey bir aradaaa Dışarı çıktım annem bekliyodu dedim suyu çok az doğuma alınıyorum ağlamaya başladım korku heyecan herşey bir arada annem ağlama diyo ama pnunda gözleri dolu konuşurken sesi titriyo neyse ağlaya ağlaya gittik yatışım yapıldı hemen odamı gösterdiler hemşire geldi damaryolumu açtı giysikerimi çıakrttım küpelerimi falan geçtim sedyeye film sahnesi gibiydi asansörle üste çıktık Ameliyathaneden girerken eşim ve anneme dua edin dedim annem ağlıyodu İçeri girdik soğukk müzik açıktı çok mutlu oldum o an stresim azaldı herkes hazırlanıyo biri fotoğraf için kamereyı biri dikiş için neşter makas ipler ben baktıkçata oraya, buraya bakma korkarsın diyo 😂daha önce kadının biri beni onlarla mı dikeceksiniz demiş😂Yanımdaki adamada diyo ki hatırlıyon mu 😂 biri önüme geçti diğeri arkamda dedi şmdi sana spinal bi iğne yapıcam sakın kımıldama sıcaklık hissedeceksin önümdeki eğil kendini rahat bırak dedi göğsüne başımı koydum diğeri iğneyi yapıyo neyse bi anda kahretsin dedi arkama su geldi Dedim ki tüh bişi oldu beni tutan abi iğne vermeye gitti tekrar yapılar hiç acımadı daha sonra beni yatırdılar ellerimi bağladılar neden bağlıyosunuz dediğimde uyanık olacaksın dokunmaları hissedeceksin ellerinle müdahale edersin diye dediler yattım mavi bişey örttüler önüme bana dediler sıcaklık issediyomusun ayağında donarken birden ısındı ayaklarım kımıldatabiliyom ayağımı dedim sakın beni kesmeyin daha 😂 dokunuyolar hissediyom ama acı yok ayağımı iki yana açıp sondamı taktılar hiç bişi hissetmedim yanımdaki abiyede acıcakmı diyom o anlatıyo korkma spinalden dolayı hiç bişi hissetmiceksin normaldr çok acı verici dedi. Daha sonra geldi doktor şmdi deneme yapıyorum dedi cart cart yırtma sesi geldi 😂 dedm beni kesiyolar beni tutan abi yanımda oturdu sol tarafta nheyecanlanla iyimisin hep beni konuşturdu genelde soru soruyodum midem bulandı bi an dedim niye spinalden dedi korkma Allah razı olsun o olmasa panikten ölürdüm. nasıl dua ediyom kusmayayım diye sonra doktorum dedi geliyo bi ses duydum Allah ım o an benm evladım mı bu ses dedim bak dedi poposu ve saçları ağlayasım geldi yanımdaki abiye dedim saçları varmış sonra bi ara ses gitti dedim bişi mi oldu korkma dedi temizliyolar sonra çığlık ata ata babasına götürdüler o an onun yanına gitmek istiyodum doktorum döndü nasılsın iyiyim dedim beni diktiler bi ara bi baktım bacaklarım havada napıyolar dedim temizliyolarmış 😂 sonra odama geçtim nasıl titredim korkmayın benm canım çok tatlıdır sadece o anın tadını çıkartın acı yokmu yalan söyleyemem ilk kalkış ve kan aksın diye karnıma bastırmalrı çok acı dolu ama herşey geçiyo geriye minik bi melek kalıyo sağlıcakla kalın Allah kolay doğumlar nasip etsin hepinizee.😊
Elifmena
Geçmiş olsun, darısı başımıza 😅 Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Ferahh
Canım benim öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 Sana çok teşekkür ediyorum şahsım adına ilk defa kadar detaylı bir doğum hikayesi okudum çok güzel ve detaylıca anlatmışsın Allah razı olsun eşin bebişin sevdiklerinle huzurlu mutlu ömürlerin olsun 🙏🏻😘
Eymensmomdry
Kendi doğum hikayemle aynı 18.09.2015 te yasadım aynı duyguları 😍 ve simdi tekrar yasamaya gün sayıyorum son 7 😍🙏🏻 neler yasıcamı bildigimden korku degil heyecan var bide ilki oglandı simdi ki farklı cinsiyet heyacanı da var 😍❤ dedigin gbi karna bastırma işk kalkos yürüyüs zor sonra unutuluyor yeterki bebşler saglıkla gelsin 🙏🏻❤