Myssrblgn Egeemmmmm Bana da öyle demişlerdi çabuk büyüyor dediler bir kaç takım yeter dediler ama yetmiyor çok çabuk kirleniyor sık değiştirmek gerekiyor. İkinci gebeliğim 5 tane 5 li takım aldım 3 tane tulum aldım 1 tane 10 lu hastane çıkışı aldım 2 alt pijama iki kollu tişört aldım bol bol çorap aldım. 3-6 külotlu çoraplar çok işimi görmüştü bu hamileliğimde yine aldım. İlk kızımdan kalan birkaç tane patikli altlar var bir kaç parça bir şey var yeter diye düşünüyorum
_handenurrr Egeemmmmm yine 5.6 takım gerekli canım ilk zamanları çok kaka yaptiklari için bulaşma sıkıntısı oluyor sürekli de 1 tane çamaşır içinde makine çalıştırmak istemiyorsan al koy kenarına genelde yeni doğanlar uygun oluyor
prensesafra1_ Egeemmmmm şuan bebeğim 43 günlük yenidoğan aldığım zıbınlar artık olmuyor 3-6 ay tam oluyor kıyafetler bebeğinizin kilosuna falan da bağlı olucak. Tekrar alışveriş yaptım şuan hepsini 6 aylık aldım 3 aylık alın direk bence
Mrv135 Ay evet tecrübeli anneler yardım edin lütfen. Mesela 3-4 tane yenidoğan, 10 tane falan 0-3 ay, 10 tane 3-6 ay vs bu şekilde alsak yeter mi? Yenidoğan döneminde çok mu küçük oluyor 0-3 kıyafetlerini giydiremez miyiz o zaman?