balarisianne42 uyanancirkiin benim doğum tarihim 11.10.1989 eşimin 5.9.1987 son adet tarihim 19 Aralık rica etsem bana da bakar mısınız
Meleq Cananyildiz bizimki çok değişti ama başta yusyuvarlaktı kesesi kesin kız diye hava atıyodum yakınlarıma sonra fasülye gibi oldu herkes kesin erkek diyo bi de minik panda yorumlasa cinsiyetini inadına kapatıyo..🙈
FatmaUnal uyanancirkiin bende bilmiyorum artik 13 haftalarda kiz dediler 20 den sonra erkek bende bida sormadim haftaya dogum var gorcez😂
uyanancirkiin FatmaUnal kız nasıl durdun bu zamana kadar bende 20+2yim detaylıya girdim bugün öğrendim ama çatladım meraktan 😅😅 helal sana 😅
FatmaUnal uyanancirkiin artik saldim 2 dr erkek 2 dr kiz dedi catliyorum merakdan da napim bekliyop gorcem kalmadi gunumuz zaten😂
uyanancirkiin Meleq bırakma valla kız çocuğu dünyadaki cennet gibi bende şimdi erkek bekliyorum bakalım o nasıl olacak 😅😅😅
Meleq uyanancirkiin ben tek çocuğum ailemin herşeyiyle ilgilenirim annemin çok duasını aldım senin de senin gibi hayırlı bi kızın olsun der hep inşallah anamın duaları kabul benim hayallerim gerçek olur🥰🥰
uyanancirkiin Ascianne rabbim gönlüne göre versin canım benimde ilk çocuk kız bunuda kız istiyordum ama bugün detaylıda erkek olduğunu öğrendim sağlıklı olsunlarda 😍