Teslime_sinan 30+1 günlük hamileyim sol kalçamda batma var özellikle yürüdüğüm zaman oluyor böyle bıçak batırıyor gibi oluyor başına böyle birşey gelen var mı
gusef Teslime_sinan benim 2. Hamileligim digerindede bundada yasiyorum o agrigi..yatakta donerken bile agri yapiyor neden kaynakli bilemiyorum
Esmaakdag Teslime_sinan kalsiyum eksıklıgınden galıba canım bende de ara ara oluyo o dedın 31+3 deyız bızde
Teslime_sinan gusef pazartesi doktor kontrolüm var soracağım inşallah doktoruma cevap gelmezse sana da yazarım canım
Teslime_sinan Esmaakdag ben yoğurt süt hiç aksatmıyorum ki canım kalsiyum eksikliği olmaması lazım ama yeterli gelmiyor mu ki
deletedmom321 Teslime_sinan bende de yatarken oluyor yorulduğum zaman baya zorluyor ben de bekleyeyim doktorun cevabını :)
Teslime_sinan Esmaakdag kalsiyum eksikliği için ilaç veriyor mu ki doktor yoksa süt yoğurtu mu arttırsak
Esmaakdag Teslime_sinan Buenno arkadasın dedı gıbıde olabilir canım doktoruna soyle verir magnezyum galıba
Esmaakdag https://www.instagram.com/p/Bm2DzgvHil1/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1sakqzaqhps4y linke bakın derim magnezyum eksıklıgının nelere yol actı gi yazıyo
Arasinannesi Bende de vardı tüm sırtım kalçam ağrıyordu ve dediğin gibi batma yapıyordu. Güvendiğim bi masaj salonuna gittim güzel bi masaj sonucu geçti çok şükür. Denemeni öneririm.