Mrvll https://resimyukle.io/r/nBj0tt6Fj8 İlk 56 günlük mazeret izni denilen şey 24. Haftada çıktığım idari izin. Bitiş tarihi 31 Ocak. 31 ocakta benim 32. Hafta çalışamaz raporu götürmem gerekiyordu. Ancak ilçede olduğum için özel muayene ya da aile hekimi rapor vermedi. Özel hastane de yok burada. Devlete de sıra almam gerekiyordu. En yakın ile gidip özel hastaneden raporumu aldım fakat görüldüğü gibi Şubat 5 de alabildim ve teslim edebildim. İdaremiz de 5 Şubat olarak işlemiş. Peki o aradaki 31 Ocak ve 5 Şubat arası ne olacak? Sıkıntı olur mu Öğretmenlerim? Olsaydi idare söylerdi heralde. Ama kafama takıldı. O arada çalışıyor mu görüldüm.
Esramusti Mrvll hocam bende yeni idari izne ayrıldım pazartesi günü doğuma kadar olan bu süreç iş günümüzden sayılıyor mu? Sözleşmeliyim de ben kadroya geçiş için soruyorum.
Mrv1007 Mrvll ben tam 32+0 olduğumda aldım raporu hala işlememişler sisteme şimdi memura sordum geç işlemede hiçbir sıkıntı olmaz dedi arada gün farkı olunca problem olmuyormus yani gününde almama rağmen daha girmemişler benimkileri
Mrvll Esramusti Merhaba hocam hayırlı olsun. Bende sözleşmeliyim. İş gününden sayılıyor diye biliyorum evet. Sadece adaysaniz adaylık sürecini etkiler. Ama kadroyu etkilemez
Esramusti Mrv1007 hocam sözleşmeli misiniz? Ben sözleşmeliyim de 32. Haftada raporu alınca sözleşme feshetme gibi bir durum oluyor mu merak ediyorum
Mrvll Esramusti ben sozlesmeliyim. Hayır öyle bir işlem yok hocam. Sadece raporunuzu alıp, dilekçe izi yazıp okula teslim ediyorsunuz. Onlar Mebbisinize işliyor mazeret izni olarak
Esramusti Mrvll Çok teşekkür ederim hocam. Bir de bu 32. Haftadan sonra aldığınız izinde mebbiste görev süremizden sayılıyor mu? Benim kadroya geçişim 34. Haftama denk geliyorda ondan soruyorum hocam.
Mrvll Esramusti evet görev süresinden sayılıyor hocam. Sadece adaylık süresini uzatan bir durum. Onun dışında sıkıntı yaratmıyor. Rica ederim 🌼