mommy6 Ya eşim bazen gecikebiliyor, gündüz de aynı şeyi hissediyorum akşam olunca da. Sanki evde biri gezniyor gibi. Kendimi odaya kitleyip eşimi bekliyorum 🤦🏻♀️ Aşmıştım bu durumu hamilelikten sonra yine başladı. Sizde de oluyor mu?
Balarisiii mommy6 ben de de oluyor ben de bütün ışıkları açıyorum tv sesi de açık oluyor öyle bekliyorum
Hasmeftun mommy6 şuan ben öyleyim eşim 8.30 da gelecek tek başıma odamdayım korktum yatağıma geçtim yorgan kafamda😅
Nebyaa mommy6 bende eşimi ise yolladiktan sonra oturma odasına geçip ışıkları TV açıp uyuyorum hava aydınlanana kadar. Oturma odasının da kapısı kapalı tuvalete gitmemek için bazen şu içmiyorum 😅
Bendiyebiri mommy6 ay benim eşim hep gece çalışıyor ilk başlarda çok korkuyordum ben birde giriş kattaydım balkonda korkuluk galan yoktu kapısı pimapen kapı çok korkuyordum kayınvalidem geliyordu sağolsun. Sonra taşındık şimdi 3. Katta oturuyorum biraz daha alıştım sesler geliyor bazen sabahlıyorum birde 33+1 haftalığım ağrımda oluyor bazen uyuyamıyorum ☹️ Kayınvalidem de hastalandı korona falan oldu 2 3 haftadır gelmiyor benim kendi annemgil arada geliyor ama artık tek kalıyorum bir şekilde alışmam lazım keşke gece olsa da gelse 12 falan ona da razıyım 🥺 tek yatmayı hiç sevmiyorum zaten eşim olmayınca uykumda gelmiyor.
ikimelekannesi___ mommy6 Balarisiii Hasmeftun Nebyaa sağ elinizi açıp yatmadan önce üç ihlas suresi okuyup avuç içinize uflerdeniz koruyucu olur ve la havla bela kuvvete illa billahil alliyul azim zikri çok kuvvetlidir bununla beraber Ayetel kursiyle okumak çok faydalı olur ben genelde bu şekilde yapıyorum ki benim bu konuda kötü geçmişim de var işe yarıyor insAllah
Askpare Koruma duası okusanıza :) bismillahillezi la yedurru netten bakıp 3 sabah akşam okuyun ne korku kalır ne bşy
Mihriballim Eşim vardiyalı çalışıyor gece gündüz tekim nornalde hiç korkmam hamileyken bı tedirgin oldum bende ama yinede yüreğinizi ferah tutun Allah’ın izniyle evde sizden başka kim olabilir 😊🙏
Hacisss mommy6 ya ben önceden korkmazdım ama hamileliğim başladığında 2 kez oldu uyurken sanki sessiz bir şekilde beni çağırdığını duyuyorum ama gözümü açıp bakmak istemiyorum eşimdir diye dün gece de yine aynı şey oldu uyanıp eşime baktım hala uyuyor korkumdan zor uyudum hiç sizde oldu mu?🤦🏼♀️