kzbn_05_05 Kızlar merhaba progestan kullanmaya başlayacağım fakat fitil olarak Mk yoksa ilaç olarak mı kullanmam daha faydalı olur acaba kullananlar varsa nasıl kullanıyorsunuz acaba ?
Esraaa17 kzbn_05_05 canim fitil olarak kullanırsan daha iyi olur normal hap şeklinde alırsan çok yan etkisi var seni çok kötü etkiler o yüzden fitil olarak kullanman en iyisi
mommy6 kzbn_05_05 2 hafta kadar vajinal kullandım. Ama bende yara yaptı. Ve akıntısından çok rahatsız oldum. Şimdi sadece gece yatmadan bi tane ağızdan içiyorum
Meri3220 kzbn_05_05 vajinadan al hapı kullanınca 1 saat falan kalkma hem daha çabuk etki gösteriyor ve yan etkisi olmuyor ben ilk oral alıyordum yan etkisi oluyordu kanamam olunca vajinadan almamı söyledi Dr hala daha vajinadan kullanırım
Meri3220 kzbn_05_05 yani tabi fitil olarak kullanınca da kötü tarafları var hap akıyor sürekli bir ıslaklık hissi oluyor ben günde 4 5 kez iç çamaşırı değiştirirdim sonra gece atmaya başlayınca iyi oldu
Seyma011 Kanaman yoğunsa ağızdan al geri atabilir ama hafifse fitil olarak alabilirsin doktorum öyle söylemişti bana
kzbn_05_05 Seyma011 teşekkür ederim canım yok yoğun degil damla damla geliyor fitil olarak alayım ozaman
kzbn_05_05 Esraaa17 canım doktorda öyle söyledi ben hani fitil olarak alınca çıkarsa falan diye korktum ama dediğin gbi en iyisi fitil olarak başlamak
minomino kzbn_05_05 merhaba, ben de ilk bikac gün fitil olarak kullandım ama eziyet gibi geliyodu sonra ağızdan almaya basladım yatmaya yakın hicbi yan etkisi olmadı uyku dısında
kzbn_05_05 minomino bende bi fitil olarak başlayıp eğer sıkıntı olursa hap olarak almaya döneceğim canım doktorada söyledim olur dedi olmadı öyle yapacağım
Meri3220 kzbn_05_05 evet daha rahat oluyor insan inan ki çünkü ben gece attığım halde öğlen akıyordu itebildiğin kadar ileriye it zaten bir süre sonra kullana kullana profesyonelleşiyosun ben ayakta falan atıp geçiyorum 😅
kzbn_05_05 Meri3220 😂 insallah o kadar profesyonel olurum canım akmasında yani işe yarasında insallah gerisi mühim değil ya
kzbn_05_05 ZNADA canım kankam gbi degil böyle damla olarak kahverengi leke geliyor zaten corasprin kullanıyorum sulandırıcı olarak bide progestan ekledi doktorum iğneden bahsetmedi hiç
Esma46800 kzbn_05_05 coraspirini yarın alıyorum ben siz tüm mü alıyorsunuz kanı sulandırdığı için tüm almıyorum kanama olmasın diye
kzbn_05_05 Meri3220 amin canım benim Allah razı olsun evet daha minik inşallah bırakmaz beni tutunur 🤲🏻 Senin kaç haftalık canım
Meri3220 kzbn_05_05 kötü düşünme hiçbir zaman hep olumlu düşün beterin beteri var ama gebe olduğumu öğrendiğimden beri neler çektim bugünüme de çok şükür. Bu 3.gebelik Benim 24+4 ilk ikisi düşük oldu böylesi nasipmiş Allah izin verirse bu ay sonunda progestanı bırakıyorum inşallah sende görürsün 🤗