Yagmurkaragz Şuan 15+6 günlük hamileyim doktorum 2 hafta sonra detaylı usgye yollicani söyledi erken değil mi siz kaçıncı haftada gittini detayliya. Birde cinsiyet kesinleşiyor değil mi detaylı usgde?
Mysaa Yagmurkaragz canım 3 lü test olmasın o detaylı için 20 haftadan sonra yapılıyor diyebiliyorum ama cnku o haftayı doldurmaayınca bekletiyolar hatta 22 hafta daha uygun iyi felan diyolar
Tubmavi Yagmurkaragz normal bi zaman söylemiş şuan 16yı dolduruyorsunuz. İki hafta sonra 18iniz doluyor. Ama her yer o haftalarda bakmıyor ben 19+2ye randevu aldım ama üniversite 20den sonra bakıyormuş Van’da. Bilmiyorum bakacaklar mı
Tugbaycsy Yagmurkaragz 21 haftaligim geçen gün gittim 1 Mart için tekrar çağırdı bebek büyüsün tam daha da detaylı bakalım dedi şükür suanlik sorun da gözükmedi
Mercan28 19haftalığım daha gitmedim haftaya gidicem çok erken daha detaylı 18.haftada başlıyor niye erken yollamış ki sizi acaba
Yagmurkaragz Mercan28 ya doktorlar 15+ olduktan sonra 16. Haftada sayılıyor ya bana da 2 hafta sonra dedi ona göre 18 oluyor heralde bende anlamadım ki
Mercan28 Yagmurkaragz olabilir ama ne akdar büyük olursa o kadar daha iyi diyorlar genelde o yüzden bende 20.haftayı bekledim ama doktorun öyle diyosa vardır bi bildiği heralde
Yagmurkaragz Mercan28 valla bana da çok erken geldi o yüzden size de bı sorayım dedim sizin doktorlar ne dedi acaba diye.
[silindi] [silindi] yani erken geldi değil erken baya daha dün doktorum 20 ve 22. Haftalar arası yapılır dedi
iremhalil 18-23 haftalar arası yapılıyormuş ama en ideali 22.hafta olduğunu söylemişti gittiğim Perinatolog o yüzden 22.haftada yaptırdık biz
ReyhanOzer0 Bende bugün gidicem Allah nasip ederse inşallah sağlığı yerindedir bende 20+5 günlük hamileyim cinsiyetini bilmiyoruz belki detaylı ultrasyonda söylerler
Yagmurkaragz Mysaa ben ikili test yaptırmadım doktorum da ikiliyi yaptırmadıgim için üçlü testi fln da yaptirmicam olarak not aldı hatta açıkladı organ taraması yapılacak usg de bakılacak fln diye detaylı usgyi soyledi
Mysaa Yagmurkaragz illaki doğrudur canım ama erken bi hafta o nedenle sasırdım dedğim gibi internete dahi yazsan 22 haftayı felan uygun göruyolar detaylıda bebek daha gelişmiş oldugu için ama doktorunda vardır bildiği elbette 😊