Aleynapolatmert Kızlar bebek arabası almak istiyoruz ama portbebesi puseti de içinde olsun istiyorum bazılarında sadece puset var, birde portbebe için çok iyi oluyor bebek için diyorlar sizin fikirleriniz tecrübeleriniz neler paylaşırsanız sevinirim 😊
minikportakal Aleynapolatmert ben huggy egg in 1 aldım canım hepsi içinde çok güzel 360 derece dönüyor falan rahat baya
G_M_Z Aleynapolatmert ben fisher price geo model travel sistem bebek arabasından aldım canım gayet kullanışlı rahat bir araba gene aynı markanın sierra modeli de güzel bu ikisine bakabilirsin
Sumiire Aleynapolatmert ben tecrübesiz anne olaraktan Joie lx aldım puseti içinde bana cok uygun ve kaliteli geldi portbebede ilk defa senden duydum ne demek diye baktım çokta gerekli bişey değil diye düşündüm kendimce zaten ona yatan cocuk pusete yatar
Denizvegokyuzu Aleynapolatmert Jusso comfort Max travel sistem Bebek Arabası var araştırırken görmüştüm hem puset hemde portbebe özelliği var fiyat olarakta uygun 😇
gizemmege Merhaba ben joie litetrax 4 aldım tek sıkıntısı puset haricinde bebeğin yönü bana dönük olmayacak onun dışında oturma alanı çok geniş, uzun süre kullanışlı ve bayağı sağlam öneririm🙏
minikportakal Aleynapolatmert canım ben dolaptan aldım 3000 bin TL ama çok çok az kullanılmış çizik bile yoktu istersen ordan araştır çok var orda öyle 4000 bine falan ben bi öğretmenden aldım yani sıfırı aşırı pahalıydı
minikportakal Aleynapolatmert ama almadan önce mutlaka whatsaptan video falan iste tabi alcaksan ordan bana baya video attılar, sonra fotoğraf falan attılar o yüzden aldım