Cap4471 blueberyy00 telefon canımı acıttı diye kalktım yatak odama geldim bı kahve istedim onu bile yapmadın diyen adam benim halimi nasıl anlasin
cyln_hnm Cap4471 madem öyle düşünüyorlar sende öyle davran canım onları mı çekiceksin yeri geldiğinde eşine madem bana bakamicaktın rahat ettiremicektin niye evlendin de benimle ?
Cap4471 cyln_hnm bak diyor boşanmak kolay değil dul olmak ile bekar olmak arasında çok fark var ben bekar kızla evlenebilirim ama sen bekar oğlanla evlenemezsin çünkü dulsun diyor bana
Cap4471 blueberyy00 sanki kendileri hamile yeminle erkekler bizden 10 kat daha nazlı hayır eşim yetmiyormus gibi birde görümcem çıktı
cyln_hnm Cap4471 o niyeymiş seni öyle tehdit ediyor sende ona de ki gencim güzelim istediğim kişi beni alır seni bastırmasına izin verme o ne biçim laflar öyle ya
Cap4471 Erol iste ne yaparsın böyle erkekleri ben işimi bıraktım bırakmadan önce söyledim umarım bıraktığıma pişman etmezsin diye yok yok ben pişman etmem ben seni ordan kurtardım dedi ama gel gör ki şimdi cebimde beş kuruş param yok
Cap4471 alcang bilmiyorum 😔ama bu durum beni çok ama çok etkiliyor hamileligimi normal geciremiyorum bile
alcang Cap4471 etkiler tabi ki hamilelikte eş desteği çok önemli. Konuştunuz mu size yanlış gelen şeyleri
Cap4471 alcang kaç defa hemde ama işte bazen ne güzel anlayışlı kocalar oluyor el üstünde tutuyorlar hamile karılarını bı bize mi gelmiyor böyle eşler
vesilece Çalışıcan canım ne para bekliyorum eşimden ne alışveriş 🤗 yani ev hanımı hamişlerde fazla nazlı
Cap4471 vesilece Rabbim insallah bir iş kapısı acarda inşallah bosansam bile Allah dan başka kimseye muhtaç olmam
Siracinannesi Cap4471 hep mi böyleydi eşin ? Yani parası yoksa bişey alamamasini anlarım ama varsa ve yapmıyor almıyorsa bunu anlayamam. Seni hizmetci diye mi almış gidip kendi istediğini alamıyor mu cidden boyle anlayıssiz olmasi çok üzücü
Cap4471 Siracinannesi evlendikden sonra böyle oldu. Parası var ama sıkıyor herşeyden. Ben çocuk dogurabiliyorum diye almış geri kalan herşeyi kendi bekarken yapıyormuş zaten beni çocuk doğurmam için almış
Elifakkara Cap4471 çok kötü düşünceler bunlar ne kadar zihni kötü bir eşiniz var arkanızda aileniz var bence bir ailenize durumu açın.Hamileyim ve hala çalışıyorum dinlenemiyorum yeterince uyuyamıyorum ama çalışmak zorundayım.Bilmiyorum Allah yardımcınız olsun kınamıyorum kesinlikle 🙏
_aren Cap4471 yargılamak istemiyorum allah yardımcın olsun ama böyle bir eş evlat sahibi olmayı hak etmiyor bence. Sen bence buna iyi bir ders ver, ve kendini asla ezdirme. O sana telefonu attıysa sende al duvara at. Ben öyle yapardım şahsen.
Cap4471 _aren yani ben kendimi ezdirsem daha beter olur ama o gün o olaya şok oldum tek yaptığım hareket sadece kafamın acimasiydi öylece kalakaldim