Usnac1995 Kızlar doktor bugün folidoce verdi önceden folbiol kullanıyordum tok karnına. Bunun içeriğinde yemeklerden önce diyor ve günde 1 tane mi içeceğim bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olur musunuz
Nilasya12 Usnac1995 ben kulllanıyorım ikinci pakete geçtim ilk paketi aç karnını kullandım cok midem bulandı dr son gitmem de tok da alabilirsin dedi
Cap4471 Usnac1995 evet günde bir tane yemekden yada kahvaltıdan önce ben kahvaltımi hazırlayıp aç karna folik asit alıyorum ardından kahvaltı yapiyorum
papatya981 Usnac1995 bende kullandim ac miden bulanirsa kahvaltıdan 1 saat sonra icebilirsin ben aç iciyordum midem bulanmiyordu
Usnac1995 Nilasya12 ozaman bende tok kullanayım. Diğerimi tok demişti başka bir doktor. İçeriğinde yemekten önce yazıyor ondan kafam karıştı
Usnac1995 hayat_23 doktor hiç bir şey demedi bana eczaneci yazar dedim oda yazmamış. Ama diğeirni tok karnına alıyordum. Herkeste tok alıyorsa bir sıkıntı olmaz sanırım
KBTd Usnac1995 bende folidoce kullanıyorum doktorum tok karnına al demişti öyle yapıyorum 2.kutudayım