Elifikiz Askpare yaa inşallaah inşallah güzelce en kolayından sağlıkla doğurup kurtulalım alalım bebelerimizi kucağımıza 🥺🤲🏻
Happybsrn Askpare 32+2 yarın doktor kontrolüne gitcez ama bnce tarih vermez erken değil mi? sezaryen olacak hayırlısı ile
Askpare Happybsrn bilmiyorum ki erkenmi ilk gebeliğim herşyden bir haberim 😅 merakta fazla oluyor haliyle 😊
Tgbergll FDM220 Biz de 32+1 iz 🐣 bu ay daha kontrole gitmedim ama daha öncesinde 6-7 nisan gibi demişlerdi ben kendimi nisana hazırladım bakalım ne olacakk 🙈
Askpare Tgbergll hayırlısı olsın demekki benimde öyle olcak tsbi allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa
Nurhan88 Askpare normal doğum yapacaksanız kesin bir tarih veremez ama sezaryen düşünüyorsanız 38 haftadan sonra alıyorlar
Askpare Mrvll inşallah herşey yolunda gider🤲🏻 benim randevum sabah bakalm doktor ne söylücek bende merak ediyorum
Prenseslerimm_3 Beyzan738 yok canım benim 3. Sezeryanım direk sezeryan olacağı için çatı muayenesi falan yapmadı gün verdi alttan muayene yapılmıyor sezeryan doğumlarda