benimmdunyamm Kızlar 10+2 hamileyim çok şiddetli bulanıyordu 6 haftadan beri bugün birden kesildi normal mi
Minnak-annesi_ benimmdunyamm bendede 30aralikda birden kesildi mide bulantisi hemen doktora yazdm oda gel bebeye bakalm söyledi gitdim ve maşallah kendisi için oynuyordu içerde ondan 3 gun sonra yine başladi arada kusyorum ama bulanti gittdi.dua edin insAllah bişey olmaz🤲🌹
benimmdunyamm Gulcanozzz öyle mi 🤣ne bilim normalde kusmak bebeğin sağlıklı olduğu anlamına geliuor falan diyorlar ya o yüzden biraz tedirgin oldum
benimmdunyamm Eda_65 hadi yaaa aman geçen de 2 gün istifra etmedim bulanmafi sonra gene bir başladı öldüm inşallah baslamaz bugün yemem falan iyiydi şükür
benimmdunyamm mervekss bir ihtimal var ki soruyorum birden mide bulantıları kesildiğinde bebeğin kalp atışları durmuş olabiliyor
Medine3868 benimmdunyamm ben ağustos da yaşadım canım ama bebeğin kalp atışını duyamamıştık bulantım çoktu bian kesildi kalbi durmuştu bunda 1 gün bulantım kesildi diye yaslara girdim şimdi daha çok kusuyorum 😂😂😂
Medine3868 mervekss alakası yok ben sancısız lekesiz kanamasız bebeğin kalbi durmuş 3 hafta karnımda ölü çocukla gezmişim
benimmdunyamm Medine3868 aslında dünde hiç yoktu ama gece 3 de uyandım midem bulandı gittim bir öğürdum acayip acı safra çıktı şuan yine yok kusma olmadı böyle var yok arası bulantı var gibi