Pinaray0309 Darkfairy dünden beri bende de vajinada zonklama acı hissi var ve inanılmaz kokulu akintim var Bende sorucaktim neden acaba 26 haftalık hamileyim
Darkfairy Pinaray0309 yaşayan kimse yok galiba 🤦♀️ Sen de sağ bacak ya da bebeğin be tarafta ise o bacağında ağrı oluyor mu böyle koyacak yer bulamıyormussun gibi??
Pinaray0309 Darkfairy bacak değil ama benim ki makat ta otururken bile zorlaniyorum resmen wc de falan cikicakmis gibi :) kal cam da çok ağrı yapio şuan 4 gün oncede doktora gittim bişeyim yoktu 2 gündür başladı bu vajina yanması resmen idrarimi yaparken acio vajina dışı bile zonkluo otururken anlamadım yarın bi sağlık ocağına gidip tahlil yaptiriyim diyorum enfeksyon mu acaba
Darkfairy Pinaray0309 benim sadece dğn gece oldu zonklama oturamadım bile anlıyorum çok fena korktm varya. Ama sonradan geçti . Senin idrarda yanma var ya büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu belirtilerin. İlerlemeden hemen tedaviye başla doktora gidip .. allah yardımcımız olsun walla zor ya. Ben böle şikayeti olmayan hamilelere özenıyorum ağrı bile hissetmıyolar şaka gibi🤦♀️🤦♀️😂
Pinaray0309 Darkfairy aslında idrarda yanma gibi değil vajina dışı yandığı için tuvalete çıkarken yanio ilk gebeliğim hep tek çocuk isterdim artık kesin kararliyim hamilelik zor iş:) allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin de ağrı sızı geçer
Ceylin680 Zonklama ve batmalar yalancı kasilma doğuma kadar olcak.ama enfeksiyon varsa muayenede belli olur.bende yoktu .enfeksiyon ama orta alan ağrısı uyku ve yürümeye engel bazen acidan kemik uyuşuyor.ama dogum olur olmaz hemen geciyor