Lovefrom 4 hafta +10 dayız 😍 Sürekli çiğ köfte istiyorum ve yiyorum sizce bir zararı olur mu ? Ayrıca cinsiyeti konusunda pek bir meraklıyım sizce çiğköfte hangisinde istenir ?
niyans Lovefrom cigkofteyi önermiyor doktorlar.. isterseniz siz evde temiz ve hijyeninden emin olarak kısır filan yapın
Ceviz Bu soruları sormak için çok düşünüyor musunuz gerçekten merak ediyorum Çiğ köfte neyde istenir nasıl bir soru allah aşkına ya 🙄
pamuk_anne Bunlar tabi cinsiyet belirtisi mi bilmem ama minik kızım da bana çok çiğ köfte yedirtti yani :)
33NAZ Lovefrom şuan 11+2 olduk :) doktor kıza benzetiyor ama bakalım 5 gün sonra ikili testim var o zaman 12 haftalık olucak belki kesinleşir 🤭
Hanifehk Lovefrom sen yine de cok yeme kuzum ne olur ne olmaz dr dans veya önemli bu ilk haftalar biliyosn ben 2 haftadr yatslardaym 😓🙏🤰🏼
Janset2105 Ben yiyeceklerle cinsiyetin bi bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Benim erkek bebeğim olacak nasip olursa erkek de hep tatlı canı istermiş insanın ama benim hiç canım çekmiyor hep tuzlu ekşi baharatlı şeyler yemek istiyorum. Çiğköftede de bir kere yedim ilk haftalar çok midem bulandı daha da yemedim
Lovefrom Janset2105 bende pek inanmıyorum ama ilk bebeğim cinsiyet konusunda acayip bi merakmız olmaya başladı ilk heyacanlar kıyafetler almak istiyoruz hemen belli olsun istiyoruz o yüzden acabalar hep aklımda 🙄
Janset2105 Lovefrom evet ilk zamanlar bende öyleydim zamanla geçiyor 14-15 haftalara geldikten sonra her iki cinsiyete de uygun şeyler renkler olacak şekilde bi kaç parça bişeyler alıp hevesinizi alabilirsiniz ilk etapta 🙂
Lovefrom Hanifehk pek beslenme konusunda evet haklısın dikkat etmiyorum 😷 ayrıca ben ek folik asit kullanmıyorum folik asit mineral ve vitamin içerikli bir takviye gıda hapı kullanıyorum sence folik asiti ayrıca da almalı mıyım ?
Minikkusunannesi Bizim buralarda ye tatlıyı doğur Hakkı’yı ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler buna bakılırsa kız olma ihtimali yüksek Canım ama sen yinede çok yememeye bak sonuçta çiğ et fazlasıyla parazit oluşturuyor sana ve bebişine yazık