Havvaa77 Kızlar yazıyorum buraya bi kaç gündür. Kanamam oldu kan takviyesi ve ciğer geliştirici iğne yaptılar fakat bebegim içerde çoşkuluyken bugün hiç bişey hissetmedim vurunca tepki veriyor var mı aranızda yaşayan kaç gün sürüyor ?
Annecimm22 Havvaa77 2 gün kadar hareketi varla yok arasında oluyor bende çok korktum doktorum 2 gün kadar yan etki olarak harekette azalma olur demişti Bi yine bakın hiç yoksa bakın
Ecemselmaarslan Havvaa77 ciger geliştirici sonrası bebek harakterlerinde yavaşlama oluyor biraz korkma canım bende de olmuştu ilk kızımda
Havvaa77 Annecimm22 evet bana da öyle dedi azalma olurmuş da ağlayasım geliyor sürekli hareketli olduğu için
Annecimm22 Havvaa77 aynen bende çok korkuyordum her ne kadar doktor söylesede bütün enerjim düşüyor hareket etmediğinde 4 doz ben yaptım 2 tane 31 haftalık 2 tane 35te hep korkuyla
Havvaa77 Ecemselmaarslan şuan daha iyiyizz tekmeler hissediyorum🥰 kananam olunca o yüzden korkuyordumm kalbi durur felan diye
Annecimm22 Havvaa77 36 oldum 00.00 itibariyle riskli gebeliğim ve sezeryanım hala o yüzden sürekli doktordayım bekletmeden alacak doktor bakalım
herhangibirkullanici Ben olduğumda hastanede yatmıştım 1 hafta. Sürekli nst bağlıydım. Evet azalma oldu 1-2 gün kadar serum veriyorlardı bir şeyler yiyordum hareketleniyordu. Sonra normale döndü şimdi tam bir kuduruk, çıkmaya yer arıyor