ayse_22 Kızlar merhaba hamileliğimin 8+3 günündeyim ve çok fazla mide bulantısı baş dönmesi var bende ama hamileliğim o kadar kolay geçmiyor sürekli kusmaktan karaçiğer yetmezliği başlamış ve gebelik zehirlenmesi geçirdim doktorum bana zofer 4mg ilacını verdi sabah akşam kullanıyorum çok iyi geldi kullanan var mı bebeğe zararı var mı lütfen yardımcı olur musunuz 🌸
gamzebngaa_dmr ayse_22 Ben 8 ay kullandım bende serumle bile ayakta duramıyordum doktorum bana zofer verdi yarım yarım al dedi sabah yataktan kalkmadan önce iç biraz bekle sonra kalk dedi ben sadece sabahları aç karnina içtim çok iyi geldi kız kardeşimde kullandı şükür kızım 3 bucuk yaşında korkma hiç ALLAHİN izniyle hiç bişey olmaz 🙏
KadersizMelek ayse_22 doğum yapana kadar prilam artı zofer içtim, bende zofer bile işe yaramadı yine kustum yine kustum velhasıl, hamilelik bitti, şimdi de uykusuzluktan ölüyorum. Annelik zor çok zor😭😭😭😭
melekzehra ayse_22 bn ilk gebeliğimde kıllandım 12. Haftama kadar sonra 19. Haftama kadar da prilam dr kullandım şükür bişey olmadı şimdi kızım 8 aylık
sengultlgn Ah bende sizin gibiydim ve 43 gün hastanede yattım. Şuan 29+6 olduk ve kullanmaya devam ediyorum. Bulantılarımı tek zofer geçiriyor benim de
ayse_22 sengultlgn ben de hastane de yattım beni bugün çok korkuttular bebeğe zararı var diye ama doktorum asla bi zararı yok bunu senin için verdim diyor bugün biraz korkunca buraya yazmak istedim 🤦🏻♀️🙈 Size de çok geçmiş olsun 🌸
ayse_22 holly ne kullandıysam artık kusacak bişey olmadığı için safra kusuryordum çok kötü oluyordum bebekte bi sıkıntı olmaması beni sevindirdi 🙈 Ben şuan sadece ilaçla yemek yiye biliyorum sabah bulantılarım azaldı 🤦🏻♀️
ayse_22 gamzebngaa_dmr rabbim uzun hayırlı ömürler versin 🌸 Ben sabah akşam tam alıyorum ama tok karna kullanıyorum 🙈
gamzebngaa_dmr ayse_22 ALLAH razı olsun canım benim darısı başına inşallah aç karnına daha iyi canım yarım yarım ye ama 🙏
ayse_22 holly sürekli dua ediyorum bunu elimize sağlıklı eli ayağı düzgün almayı nasip etsin benim de ilk hamileliğim ama gerçekten daha doğurmadan gözüm ikinci hamileliğime korktu 🤦🏻♀️🥺
ayse_22 KadersizMelek elimize sağ Salim almak nasip olsun sağlıklı eli ayağı düzgün olsun çok şükür düzene girer ama mide bulantıları çok kötü herşeyden tiksinir mi bi insan ben tiksindim eşimin kokusu bile bana çok kötü geliyor duşa girse çıksa bile 🤦🏻♀️😬
ayse_22 Der maşallah ama şimdi doktorumun söylediği gibi kullanmaya devam edeyim çünkü çok kötü olmuştum iyi olursam doktoruma söylerim 🙈