RabiaAkar Kızlar belimde karnımda kasıklarımda çok agrı ve sancı var sürekli gazım oluyor ve benim gibi olan varmı ne yapmalıyım karnımdaki agrı son günlerde hiç gecmedi yürümeme izin vermiyor sanki kızım dışarı cıkıcak Heran
Emine2012 RabiaAkar banada aynisi oldu canim nstye gitdim ama sanci cikmadi gaz olabilir seninkide olmadi git bi ozele acili nstye 30 lira fln aliyolar nöbetçi ebede oluyo o nstye göre seni yonlendirir
Buketali RabiaAkar aynı durumları yaşıyoruz aşırı karın ağrısında gazın büyük önemi var ben gaz çıkarınca daha rahatladığımız farkındayım
RabiaAkar Emine2012 Sivas’ta yaşıyorum canım Medicana var sadece özel doktor olmuyor akşamları gitsemde sabah gel dicekler bayram üstü hiç doktor bulamam 😔
RabiaAkar Dmlasabiha aynen gaz sancısında ayrı bi geldi üstüne ama demekki normal tek bende değil bu durum korkucam kadar
Emine2012 RabiaAkar canim her ozelde doktor zaten yok nobetci ebe var bende gittigimde nobetci ebe vardi nstye gore bilgilendirdi doktorada nst resmini atti doktorda okey verdi eve gittim sonra
Emine2012 RabiaAkar hem senin durumunda yarin gel diyemezler eger doğum baslamissa nobetci ebe doktoru ariyo ve saat kac olursa olsun doktor geliyo
RabiaAkar Emine2012 aaaa ben bilmiyodum canım valla hatta gece bişey olsa sabaha kadar beklerim napim diyodum devlete gitmek yerine