Svd3441 Kontrolden çıktım ayına göre iri bebek dedi sabah şeker yüklemesine çağırdı böyle olan varmı ve genelde neler yaşadınız??
ayshe54 Svd3441 suan bende doktordan çıktım ve sat göre 26+3 ama doktor 1 hafta önde dedi 1 kg olmuş. Şeker yüklemesi bana da yaptırdı normal çıktı
mucizegebelik6 Svd3441 oğlum 25 hafta 1050 idi onde gidiyoruz şeker çıkmadı sizin kac çıktı Kİ kilosu
Elifgoktug1 Svd3441 bizimde önde doktor direk şeker testine yollladi 28 de .. birsey cikmadi şükür hala onde devam ediyor 31 de 34 hafta ile uyumlu cikti yapısal genetik birsey sanirim ben kendimde toplu doğmuşum ilk oğlumda topluydu buda öyle olacak sanırım endişe etmeyin sizde de birsey cikmaz Allahin izniyle
Parla Svd3441 iri olması önde gitmesi illa hastalık belirtisi değildir stres yapmayın tam 26 haftalıkken gittiğimde 1.099 du. anne baba geni baz alınarak boy ve kilo olarak önde gitmesi bizim için endişe edilecek bi durum değil dedi drumuz. şeker yüklemesi de yaptırmıştım bişey çıkmadı.
Svd3441 ayshe54 1.23 gram benimde babasını fln sordu babası dedim 5 kg doğmuş boylumu fln evet dedim genetik olabilir belkide dedi inşallah benimde yoktur şekerim nasıl yapılıyor ne zaman çıkıyor sonuç
ayshe54 Svd3441 inşaAllah yoktur ama bence yoktur, sabah aç karnına gidiyorsunuz kan veriyorsunuz sonra bir gazoz gibi şey var onu içiyorsunuz 1 saat birsey yemiyorsunuz içmiyorsunuz ve 1 saat sonra yine kan veriyorsunuz sonuç çıkıyor 3 saate felan
mucizegebelik6 Svd3441 benim iki hafta önden gidiyor şeker çıkmadı boyle olan herkeste şeker olcak diye bisi yok
mucizegebelik6 Parla sizin Suan kacinci haftadasınız kilosu nedir benimde 25 de 1050 idi bayadir gitmedim hastaneye
Parla mucizegebelik6 26+2 yim şuan ptesi gitmiştim. Bu ptesi de gideceğim tam 27 olacağım bakalım kaç gr alıp kaç cm uzamış. Sizinde iyi kilosu Allah sağlık versin