Gamzergn Kızlar merhaba ben 14 aralık ta kürtaj oldum bebeğim in gelişmediği için 14 aralıkdan bu yana kanamam kesilmedi bi koyu geliyor bi normal kan doktora gittim normal diyor kafam çok karışık Allah rızası için yardım edin böyle olan var mı aranız da
SevimlimX Gamzergn kaç haftalıkti bebek Sürekli kanama olması normal değil doktora gittinizmi kürtajdan sonra
Gns-gur Gamzergn 7 aralıkta küretaj oldum o günden beri gün yüzü göremedim resmen kanama basen kesiliyor bazen akıyor parça Bile düşürdüm
funnymummy Gamzergn hiç normal değil canım nerdeyse 2 ay oluyor başka başka doktora git istersen kanama o kadar uzun sürmez ki
Babydream Gamzergn postunuzu okudum canım bu kadar kanama normal değil doktor muaynenize gittiniz mi kürtajdan sonra içeride parça kalmış olabilir. Normali 40 gün kanama olabilirmiş ama bende kürtaj oldum maks. 10 gün sonra kanamam bitti benim 3 hafta sonra adet olmuştum. Muayneye gitmeniz daha doğru olur🙏🏻 İnşallah bir sorun yoktur çok geçmiş olsun🌸
SevimlimX Gamzergn Normal değil canım bu kadar uzun sürmesi parça kalmis olabilir doktora görün canım
Nazendehanim Gamzergn canım benim kürtaj olduğum gün ve kürtajdan sonraki iki reglimin ilk günü parçalı çok yoğun kanamam olmuştu af edersin musluktan su akar gibi çok korkmuştum ama düzene oturdu. Yani kanaman 45 günü geçtiyse doktorunla görüş