sinifcianne Kızlar bugun başladı kasıklarımda cok sancı var ve uzun sürüyor erken dogum olabılır mı? Ama bebiş hareket edıyor içerde ve bulunduğum yerde doktor yok kimseyide telaşa vermek istemıyorum deniz ambulansı gelir ancak benı yetiştirmek için en yakın hastaneye?
Dmlasabiha sinifcianne yalanci sancilardir canm buyuyor artik dogum icin hazirlaniyor rahim bnm de 33+5 kasilmalarim var rahimimde sanci var ama gitmedim gobegim uyusuyor bnm oyle olan var mi acaba
Eliff__bebegim Yalancı sanci olabilir bence bende 29 Da Aynı saf taraftan bir şancı girdi çok korktum ama nts de çıkmadı birşey dinlenin ayağının altına yüksek Birşey Koyun
Mhmmd-07 Uzanınca ve ayaklarını biraz yukarıda dinlendirince azalma oluyor ise, ki isallah olur canim. Endişelenme. Hayırlı en başta tabiki. Ama su iç bolca yada konuş bebişle. Senin sesinle biraz sakinler ve agrılar azalabilir tahminimce. Ben de 34 deyim ve boyle yapınca ben de fayda oluyor
sinifcianne Dmlasabiha kasık ağrım ara ara olurududa böyle şiddetli sancı gibi hiç olmamıştı zamanında gelirler inşallah
Mhmmd-07 Dmlasabiha sancı ve kasılmalar bende de senin gibi canim. Ama ağrım olunca ayaklarımı uzatıp dinlenirsem azalıyor