_Minikbaby26_ Kızlar ikili test icin kan alınıyor mu randevumu 2 40 a aldım gec kalırmıyım kan alıniyor mu test nasil yapiliyor bilgisi olan bilgilendirirmi acaba
Nesrincente _Minikbaby26_ ac veya tok olmak olarak soruyorsun sanırım. Ben toktum dıye hatırlıyorum 1 sene gectı o farketmıyor evet kan almıslardı ve ultrasonda ense kalınlıgına falan bakıyor
aslhansrc1 _Minikbaby26_ merhaba geçen hafta yaptırdım 2 li testimi bugunde sonucu doktoruma gösterdim. İlk önce ultrosanda ölçümü yaptı yarım saat sürdü sonra kana yolladı devlet hastanesinde saat 3 e kadar kan alıyorlar diye biliyorum eger özelde yaptırmayacaksanız.
aylinpalaa Gulsurmeli doğru muydu peki tahmini benim de yakın zamanda ikili testim olacak cinsiyet olayını merak etmiştim hep 😊
aslhansrc1 Babysharkdutdutdut 15 günde deiler bana fakat 6. Günümde çıktı (ama ben devlet hastanesinde yaptırdım )
fatmanurr41 Bende cuma yaptırıcam tok karnına gelmemi söyledi doktorum öğleden sonra gidicem cinsiyet konusunu bende çok merak ediyorum inşallah öğrenebiliriz🙏🏻🤩