Emine1233 Arkadaşlar kansizligim var biraz bu iğneyi yaptırmalimiyim acaba çocuğa bişey olurmu endişeliyim 37+2 hamileyim
Gulsurmeli Emine1233 Doğumunuz yaklaşmış yaptırmasanız çok şey olabilir kesinlikle yaptırmalısınız annem bunun yüzünden doğumda sorun yaşamış çünkü
nefes2022 Emine1233 Ben demir için iyne yaptırdım 10 tane yani o da korkulucak derecede kabızlık yaşamadım yani hamile kaldığım günden beri kabızlığım vardı öylede devam ediyor yani iyne bi etki etmedi
Emine1233 Gulsurmeli ya bende yan etki yapar kabiz olurum diye korkuyorum ilkinde kabızlık yaşadım kan ilaçları yüzünden çok zordu bnm icin
As7 Emine1233 ben yaptırdım hem de daha 3 ay bitmemişken, yaptırın bence çok fark ediyor.20. Haftalara girince insallah tekrar yaptıracağım .doktorunuza danısarak yaptırın bence alerjik bi durumunuz yoksa
Gizgizgiz Emine1233 mutlaka yapılması lazım kabızlık kansızlık yanında daha önemsiz şurup içersiniz en kötü kabızlık için.. ama kan azlığı oksijenin bebeğe az gitmesi kanlanmanın az olması demek bide ameliyat var ihmal etmeyin
Gulsurmeli Emine1233 Kabızlık inanın hiç büyük bir sorun değil bunu dert edecek birşeyde yok zeytin yağı, kayısı olmadı ilaç alırsın geçer kansızlık çok daha büyük bir sorun