Dlanoglr Arkadaşlar 5+4 şuan keseyi devlet hastanesinde gördüm ama özel hastane istiyoruz ilk çocuğumu ncr de doğurdum şuan hangi hastane ve doktor olacağı konusunda kafamız çok karıştı karar veremiyoruz
Dlanoglr @Asel2520 kaç aylım gebeliğiniz be doğum geçmişiniz varmı ya da doğum yaptırdığı duyduğunuz birileri hocamız iyi sizin dediğinizle hastane nasıl peki teşekkür ediyorum canım 🌸
Asel2520 Dlanoglr evet ilk doğumumuda nazire hoca gerçekleştirdi şuan da 2. Hamileliğim 17+5 haftalığız en ufak sorunlu bir durum görünce hastaneden bırakmıyor yatış verdiriyor bilmiyorum yani ben aşırı memnunun
Asel2520 Dlanoglr hastane iyi güzel çalışanlar ilgili Güler yüzlü geçen enfeksiyondan dolayı bana yatış verildi sürekli gelip kontrol ettiler odada iken bizede arkadaşlarımız önerdi çevremdeki çoğu tanıdığım doğumunu nazire hocaya yaptı
Dlanoglr Asel2520 canım ben de ilk bebeğini ncr de Yurdanur hoca varken doğurdum ama enfeksiyon kaptım doğumda bebeğim de ben de ama senin hocayı bir deneyeceğim sanırım evet hemşire hastane iyiydi ama enfeksiyon olunca biz korktum açıkçası
Dlanoglr @Asel2520 canım biraz önce bir yerde okudum senin bulunduğun bir paylaşımdı zaten sanırım ama hatemin hemşireleri ilgisizdi güzle değildi diyorlar
Asel2520 Dlanoglr benim denk geldiğim hemşireler gayet ilgiliydi zaten gidip memnun kalırsanız devam edersiniz yoksa kimseyi oraya zorla götürmüyorlar 😊