HGulsah ikimelekannesi___ tarlayı da karıştırırım olmadı ovayı da duyduğum kanıtlanmıs çapalama tarlada oluyor sonuçta.Buda benim düşüncem inanmak zorunda degılım canım. Sen nasıl inanıyorsun saygı duyuyorum şu inanmayanları da bi salın artık lütfen.
ikimelekannesi___ HGulsah mesela inanıp inanmamaniz değil birilerinin araştırmalar yapıp emek verdiği bilgilere bu şekil assagilar nitelikte konuşmak yaptığınız hoş değil bunun bilincinde olun yeter simdi istediğiniz dağda ovada karıştırabilir siniz
Bkt1262 Tuba0701m para olmadan neyle alıcaklar. Sırf dişiliğim artıcak koynuma girip işini görcek diye altın alıcaksa hiç almasın daha iyi yanii
Gkcklc Bkt1262 ahahah olay koca ya etki değil ki 😂😂😂 kendi enerjinle alakalı siz olayı çok yanlış anlamışsınız 😂😂
Bkt1262 Tuba0701m hadi gösterdi ilgi diyelim içinden gelmedikten sonra bi anlamı olacakmı. Bilicem ki tuzlu suyun etkisi 😂
Erez Tuba0701m Gotumuze tulum peyniri gibi tuz bassak da degismeyen erkek degismiyor kizlar. En iyisi tek basina film acip izlemek.
Kubra_kalkan benimmdunyamm kız yok bende denedim bırak altını evi bi umut onların deyimiyle kocikom sözümden çıkmasın vs vs diye kendimi bildiğin palamut gibi tuzladım gene fayda yok anam hahahahahaha
benimmdunyamm Kubra_kalkan Hahahahhaha ne bilim yazıyorlar anam kocam cinselligr aşırı düşkün oldu ise gidiyor seni özledim diyor 🤣🤣🤣
Gkcklc Tuba0701m tuzlu su olayı tv8 kırmızı oda da bile kullanıldı ben kendim yaptım ve enerjiyi yükselttiğine inanıyorum ki deniz suyunun faydalarını bilirsiniz herhalde
Bkt1262 Gkcklc vala genelde burda ilgi görmek bişiler aldırmak için yapılıyor diye okudum 😂 😂 bak diğer yorumlarda ne demişler altınlar yatlar katlar ilgi 😂😂😂
Nur22Elif Yapıyorum, bütün kitaplarını okudum. Uyguluyorum, faydasını da gördüm. Soru varsa detaylı cevap verebilirim. 🥰