Meleq Ogrtmn1234 genellikle özel doktorları tahmin yapıyo canım devlettekiler çok ilgilenmiyo hastane ve doktorumdan çok memnunum ama cinsiyet için özele gitmeyi düşünüyorum..çünkü çok heyecanlıyım artık öğrenip yavaştan alışveriş yapmak istiyorum
Ogrtmn1234 Meleq ama tahminlerin çoğu yanıltıcı olabiliyor canım ya bence çok erken de öğrenip yanilmayin sizde çevremde çok duydum değişen sonradan
Meleq Ogrtmn1234 o da doğru aslında heyecanımı bastırıp 2 hafta daha beklesem daha kesin bilgi alırım inşallah
Dilosss167 3oglanannesi Askiletotomsu doktor ultrasonu açtığı gibi bacak arasını görüp bakın bu pipi Buda kordonu dedi 🤣🤣 11+3 te
S-H-N Dilosss167 Aaaa 11 haftalıkken nasıl bu kadar emin oldu cinsiyetten şaşırdım doğrusu. Bende tam 11 haftalığım cinsiyet henüz belli değil çok heyecanlıyim ikinci gebeliğim
kendincebirii Ogrtmn1234 merhabalar😍 bizimde doğum Temmuz sonu Ağustos başı olarak gözüküyor henüz cinsiyeti öğrenemedik 14 haftalığız🐣 inşallah hepimiz sağlıkla hayırla evlatlarımızı dünyaya getiririz 💞
gamzeozer16 Ogrtmn1234 benim kanımda enfeksiyon cıktıda doktor tedbir amaclı dedi ondan gidicem canm🥰
gamzeozer16 Ogrtmn1234 canım ben covit olmuştum kan verdim 2 gün sonra covit oldum doktor ona bağlı olabilir dedi tedbir amaçlı gönderdi 🥰
Anil_Aras35 Ogrtmn1234 13+5 deyim bugün gittim kontrole ama erken diye sormadım. 1 ay sonra gidicem inşallah öğrenebilirim.2 oğlum var kız haberi bekliyorum 🤣🤣🤣
Mocuzemiz Anil_Aras35 bende bilmiyorum hala amma o gun atewim vardi cok narahat oldum 14 haftsm bende
Ezgicck Ogrtmn1234 18 haftalık oldum bugün 12 de erkek 16 da kıza benziyor dedi hala öğrenemedim 20 ye kaldım artık 😊 sen kaç haftalık oldun canım
Grenpeopl Ogrtmn1234 her cinsiyet postuna tahmin soran ben sonunda öğrendim ilk kız gibi dendi sonra erkek gibi 15+2 de dün netleşti erkek💙