Karelinannesi yenilenenler ciddi misiiin ben direk pipiyi gördüm ama sende görmüş müydün hani baya belliydi iki bacak arasından 😅
Be77_35 yenilenenler bende bilmiyorum kalçaya gidiyorsa kız göbeğe gidiyorsa erkekte diyorlar değişik batıl söylemler işte 😀
Sevilesi Be77_35 amin cümlemizinkini bacim. Ben şuan 32 haftaligim hala yüzünü adam akıllı gormedim doğumda göstericek oglum 🤰😂
ZeynepDua Be77_35 Biizzz evet ama umutlanmayin tavsiyemdir 19+5 bizim suan ve bugn ogrendik.. yedigim cikolatalar visne sulari sonucu da uyudu masallah hep 🥰
Vldnshn1 Be77_35 Batıl batıl o.Maşallah kendini gizleye gizleye bir oldu hala yüzünü bir türlü açmadı,sürekli sırtına bakıyoruz ama oğlum olacak Allah’ın izniyle 22+6 haftalığım
Beyzan738 Be77_35 33. Haftadayim hiç daha yüzünü göremedik 😂🤷🏻♀️ kaç kez çikolatalar meyve suları yürüyüş yaptrdi doktor tekrar girdim baksın diye yok sirti dönük yüzü içe dönük😂inat inattt🧿💙
yenilenenler Karelinannesi Evet bende görmüştüm ama doktor sonradan pipisi olmayabilir kızlarda yanılma oluyor demişti detaylı ultrasonda daha belli olur diyorlar bakalım gidip görecez artık 😄
Elifgoktug1 cicekli0 15 16 haftada gösterdi. Ablamda aynı şeyi yaşadı o 20 li haftalarda ayrıntılı da ogrendi