Deniz97 yaa hiç sormayın ben bu gün hastaneye gittim çok kötü hastane burayı bilmiyorum tabi gittim öyle önce doktor bakti kese yok dedi değerlere tekrar bakalım dedi kan verdim bakıldı bu değere göre gözükmesi lazım dediler kokuttular sonra dış gebelik şüphesi konuldu daha bir şey demeden bir anda sonra Alttan muayene denildi ben erkek diye istemedim doktoru hiç sevemedim ilgisiz çok saygısız bir adamdı neyse büyük ultrasona yolladı baktılar yine yok dediler kanaman oldu mu dediler yok dedim iki kez daha sordu olması lazım di dedi şaşırdım gene korkuttular dış gebelik diye sonra o hemşire den Allah razı olsun o dedi bu bayan alttan muayene etsin bak dedi belli olur o zman dedi bende baktırdım ilk denemem di canım acıdı 🥺😢sonra aaa burda kese çok küçük 4mm dediler ondan ben biliyordum 3 haftalık en fazla çünkü adetime göre bile gitsem 4 haftalık en geç ama orda kadın 5haftalik dedi adetimden öncesini yazdı çok manasız şekilde bence yanlış neyse çok şükür biraz rahatladım ama hala tedirginim ağrılarımı gribmi söylemeyi bile unuttum korktuğum için 🥺🥺 keşke burda yaşamasaydm