Kubra1853 Merve352 Ayy çok üzüldüm 😞kurban oldugum Allahım umudunu kaybetme rabbim kendiliginden nasip etsin sana mucize olsun
Merve352 Kubra1853 insAllah Kübra insAllah yeni geldim kendime rabbim hayırlısıyla versin sağlığıyla insAllah 1,5 ay sonra tekrar başa saracağız bakalım ins hayırlısıyla olursa 🤲 isteyen herkese versin rabbim senin çocuğun var mı 😊
synpolyanna Kızlar 4 +4 ken beta 3393 cıktı doktora gittim 4+6 da kese gördük acaba ikiz olma şansı var mı beta yüksek sanki 1-2 gün erken döllenme dedi ama bilgisi olan var mi
Aydry synpolyanna Siz sanırm kontrole gitmişsiniz öyle olsa görürdü bence doktor🤷🏼♀️Benim 4+4 de 4160 cıktı beta ben önümüzdeki cumartesi gideceğim kese için bir yerde okudum beta yüksekliğinin ikiz gebelikle ilgisi olmadıgını genelde erkek bebeklerde yüksek cıktıgını yazmıslar 🤔 yani ikiz hiç düşünmedim hep saglıklı bir bebeğim olsun diye dua ettim🙏 hakkımızda hayırlısı
synpolyanna Aydry valla bende ole dusunuyorum rabbim saglık versin tabiki sadece merak ettim 8.5 haftalık bebegimi kalp durması nedeniyle kaybettim deger yuksek gibi geldi olumlu dusunmek istiyorum sadece bu.
Kbra1937 Merhaba kızlar kan değerim 1183 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce salı gününe kadar iyice çıkar mi beta değeri
Aydry synpolyanna Degerlerimiz iyi görünüyor bir kac kişiyede sordum gayet iyi oldugunu söylediler içimizi ferah tutalım iyiyi düşünelim 🙏
meri01 Kızlar merhaba ben progestan kullanıyorum akşama doğru alıyorum biraz başımda dönme yapıyor diye ama geceye doğru mide bulantım oluyor ilaçtan kaynaklı Mı kullanıp mide bulantısı olan oldu mu
SareSumeyra meri01 ilk hamileliğimde kullanmıştım beni de kötü yapıyordu doktor vajinadan alabilirsin dedi ama yapamadım yine hap gibi içmeye devam ettim. Doktorunuza sorun isterseniz
Btl44 ElifyV canım geldim ama kalp atışını duyamadık bebeğimizi gördük ben 7 buçyk haftalık biliyordum oysa daha 6 haftalıkmış o yüzden kalp sesi için haftaya gelin dedi 🤗
meri01 SareSumeyra evet vajinadan yapıldığını bende duymuştum ama o şekilde çok etkili olmadığını da duydum teşekkür ederim
biseynakidat13 Yildizparlak senin bayaa yüksek çıkmış. Bence hafta olarak ileridesin muhtemelen kalp atışı da vardır
Yildizparlak biseynakidat13 yok canım daha kalp atisi.duymadim dün gittim keseyi gördük karından 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktorum.insallah duyarım
Ozge3507 Selam Kızlar biz 3+3 çok küçüğüz beta 90 çıktı 2 gün önce. Bir daha yaptırmadım adetim de 19 şubatta daha. 6. Haftada doktora gitmeyi düşünüyorum sizce ? Hem keseyi görürüz belki de kalp atışını duyarız diye 😌