Banuclk Deniz97 7 haftalık gebeyim kalp atışları çok net duyuluyor ama yinede sorun olmasın diye dikkatli oluyorum 🙂
Minnoslarim hayat_23 hayır, Pazartesi gideceğiz inşallah o gün 🙏 belki daha sonra da duyabiliriz dedi hatta
ZozanErkan Apakay normalde bebek yerleşmelerinde sık görülen bir şeymiş ama siz doktorunuza sorun bence dikkat etmeniz gereken şeyler olabilir 🌺
Sahra-28 Apakay Benim de 6 haftalıkken kanamam oldu ama bildiğiniz adet kanaması Apakay Doktora git muhakkak benim önce hafif lekelenme sonra da adet kanaması gibi sadece geceleri geldi düşük tehlikesi var dediler tedavi görüyorum
Apakay Esra255 kanamaniz oldumu hiç şuana kadar bende şuan 6. Haftanın içindeyim 3 gündür hafif kanamam oluyor normalmi sizce
Esra255 Apakay Benim bu gebeliğim de hiç olmadı çok şükür kanamam. Temmuz ayında kürtaj olmuştum ama başından beri kanamalıydı benim. Kese gelişmemiş kürtaj olmuştum. Doktorum bana çok fazla değil ve koyu renkliyse korkma demişti. Ama bu kişiden kişiye değişir canım. Bol bol dinlen bu süreçte. Ve progestan veriyorlar genelde vajinal fitil o kullanılıyor. Doktora görünmende fayda var canım. Duruma göre onu yazar ya da Pruluton iğne yazar
BusT NurNaz bende de aynı canım dün gittim şuan 6+6yız haftaya gel dedi eğer sağlıklıysa haftaya bebek görünür dedi yoksa sağlıklı gebelik değildir dedi oda boş gebelik oluyomuş galiba
Eliferimm BusT İnşallah öyle değildir dualarım sizinle.. Bende keseyi gördüm yarın bebek için çağırdı doktorum sizlerde bende bebeklerimizi görelim inşallah, peki değerleriniz kaçtı düzenli arttıysa da problem olmaz diyorlar ama
Betus32 silences o düz krakerden bende değişik Bi koku alıyordum hep 😃 genelde yoğurt mideme iyi gelirdi deneyin Bi isterseniz. Benim ilk 2 ay yoğurt en yakınom olmuştu 🤣
Betus32 silences o düz krakerden bende değişik Bi koku alıyordum hep 😃 genelde yoğurt mideme iyi gelirdi deneyin Bi isterseniz. Benim ilk 2 ay yoğurt en yakınom olmuştu 🤣
Apakay zeyneperdem2 bende şuan 6. Haftanın içindeyim 3 gündür hafif kanamam oluyor sizce normalmi sizde oluyormu
Minnoslarim Apakay benim hem lekelenme hem kanamam oluyor, doktorum istirahat ve bol su önerdi. İğne ve fitil kullanıyorum sana ne önerdiler
Mothersbaby Deniz97 5+5 keseyi gördüm. Aklına gelebilecek her türlü belirtim var neden bu kadar erken onu da anlayamadım. Mide bulantısı, halsizlik, sürekli uyuma isteği, diş eti hassasiyeti, gaz artışı, bazen de baş dönmesi. Ne ararsan var 🙄
Zeeynepp Mothersbaby evet o dönemler feci zor oluyordu benimde hiç kafam kalkmıyordu şuanda şükür biraz hafifledi
prettywoman01 Mothersbaby hepsinin olması normal. İlk aylar bende de oldu.ikinci trimesterde rahatlıyorsun.hepai gidiyor çok enerjik oluyorsun ikinci dönem hamilelik hamileliğin balayı gibi bişe:)
Apakay hayat_23 canım bende riskli gebelik 6. Haftanın içindeyim şuan ara ara lekelenmelerim oluyor kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum gittinmi doktora sen
1vldndyrki Apakay allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcı neden kullanıyorsunuz bende çift mhftr heterozigot bende kullanıyorum 3+7 içindeyim korkuyorum kan sulandırıcı ve ecoprin ağır gelir düşerse diue ama hayırlısı 🙏🏻
BusT hayat_23 bebeği gördüler mi canım ne dedi doktorun benden boş gebelik olabilir diye şüphelendi haftaya gel dedi
hayat_23 BusT 5 hafta kese göründü 6 ya gel görelim dedi henüz net birsey yok kuzum. Sana ne dedi ki boş gebelik için erken eğer ilk haftalar ise
Zelihaemir Rmutlu aynı ben ya tatlıları nasıl yerdim şimdi asla yok bizde 6+3 üz bugün gittik doktora keseyi bebeği gördük ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi bugünde duyabilirdik yine iki hafta dedi anlamadım
Cananyildiz Zelihaemir ay bende öyleyim kesenin resmini atar mısın merak ettim 🥰 tatlı videosu tarifi izlemeye bile tahammülüm yok ekşi ve tuzlu şeyler tercihim 😂
BusT Eliferimm ben kan değerlerime ilk başlarda baktırdım sonra hep alttan muayne oldum canım aminn inşAllah
Minnoslarim Caglaaa34 12. Gün 1500 çıktı, Cumartesi 2 kese gördük 🥰 senin kese görünmüştür aslında 1500 den sonra görünüyor
Cananyildiz Deniz97 4+5 te kese gördük suan 5+6 bebiside gördük gibi kalp atışını 7. Haftadan sonra 🥰 sabahlari midem günlerdir aç geziyormusum gibi bi ağrı bi kazınma uyutmuyor ,Midem bulanıyor halsizlik arada kasık ağrısı sizin ?
BusT hayat_23 net konuşmadı doktor kese güzel dedi gelişimi filan bebek şuanlık yok dedi haftaya gel bi daha bakalım dedi benim bir haftadır kanamam var bi önceki gittiğimizde düşük riski var sürekli yatıcan dedi öyle yani bakalm rabbim bilir en iyisini ona teslimim