Zelihaemir Cananyildiz ay ben bunu yemi görüyorum dur öyle yapayım canım aslında watsap grubu gibi bişe olsa ne güzel olurdu ☺️
1Pamuk Melekprenses Valla bana dediler 5 haftalık ve kesek yok allttan affedersiniz bakıldı AA burda küçük denildi bebiş görülmedi daha ama
biseynakidat13 Melekprenses benim 5+3 bugün gittim kese tek görüldü 2 hafta sonra gel kalp atışı varmı yok mu bakalım ddi
Sabibo Melekprenses ben 4 hafta 2 günlükken keseyi de bebeğide karından gördüm senin gibi, kızların yorumlarını okudukca şaşırıyorum nasıl görünmez bende nasıl göründü diye
1Pamuk Aybeniz_akkaya aaa benim dün 2800 şu olabilir sizin ikiz 😂🤲🏻 hadi hayırlısı olsun inşallah bakar doktor kese gözükür iki tane zaten
biseynakidat13 Deniz97 ben adet tarihimden 3 gün önce test yaptım iki çizgi çıktı adet günümde kan testi yaptım beta 89 çıktı. Bugün hastaneye gittim 5+3 günlük dedi sadece keseyi gördük bebek ve kalp atışı için 2 hafta sonra randevu alıp gitmem gerekiyor
1Pamuk biseynakidat13 Bende de aynı şey oldu ama kesem alltan muayene ile gözüktü 😞 küçük denildi 5 haftalığa göre
Yildizparlak biseynakidat13 Mrb bende pazartesi kan verdim 623 çıkmıştı bugün tekrardan verdim 1183 çıkmış.adetim.7 ocaktaydi acaba ne zman gitsem.kese görünür
Eylulada-21 1Pamuk 7 Ocak son adet tarihim 3 gecikmede gittim kan değeri sonucu aldım 368 çıktı 4 gün sonra gittim 1185
1Pamuk Aleynagunal hayirlisi olsun kafanıza takmayın çok Rabbim nasip ederse her şekilde olur ❤️kan verin dhaa sağlıklı olur bence yada önce test yapın yaptığınız testten 2-3 gün sonra bazen yanlış olabiliyor bide sabah ilk yaptığınız idrar olması önemli bu arada
Beyzak11 Aleynagunal bence olabilir ben kasık ağrım sol tarafımda çok fazlaydı o şekilde erken gebelik testi yaptım öğrendim adetime 4,5 gün vardı
Aleynagunal Beyzak11 hayırlı olsun canım bende inşallah vardır yarın 11 gün oluyor adetimin gecikmesi
biseynakidat13 Yildizparlak senin bayaa yüksek çıkmış. Bence hafta olarak ileridesin muhtemelen kalp atışı da vardır