1Pamuk Aysglern Allah yar ve yardımcınız olsun geçer inşallah çok yormayın kendinizi iş yapmayın dinlenin bol bol İNSLALAH bir şey olma
Scemiha Deniz97 5+3 de gördüm keseyi bende suan 5+6 i. Pazartesi bebeği görmeye gidicem çok heyecanlıyım 🙃
12mommy Eses4_ ilk üç ay benim uyuyarak gecti 2 . trimestarda cidden balayi diyorlar ya doğru harika uykum olmadan gecti 3. trimestardayim ve uyku geri döndü 🥺😂 size başarılar bu tatlı döngüde
Ulkugulcan38 Ozra aynen benden tahliller aldı dokdor 2 hafta sonra hem sonuçların çıkar hem kalp atkısını duyarız dedi inşallah hepimiz duyarız 🤲🥰
Zeyzey1014 _ozlmm bende pazartesi kan verdim 74 çıktı. Doktor banada 2 haftalık falan dedi. Yükselmesini bekliyorum daha kan vermedim.
Sdatmr Alparslannannesi Akşam iki tane yaptım ikisi de silik sabah tekrarladım yine silik gittim kan verdim ☺️ kanda netleşti çok yeni gebeliklerde silik çıkabiliyor diyorlar genel de
Yildizparlak Ulkugulcan38 benimde doktor aralığıni beğendi ama bana az gelmiş gibi hissettim üç günde
Scemiha Deniz97 doktora göre değişiyor sanırım. İki doktora göründüm biri 2 hafta biri bir hafta sonra çağırdı.
AysenSeker Deniz97 7+2 😊😊 keseyi de kalp atışlarınıda duydum. İkiz ✌🏻 Bolca uyku , halsizlik, iştahsızlık ve mide bulantısı 😞😞 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻
Deniz97 AysenSeker AysenSeker maşşallah Allah hepimizin kucağına sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin cok stresli acaba büyüyo mu acaba böyle mi Olcak diye biran önce büyüsünler 😊🤲🏻🙏
1vldndyrki Mylove bakıldı canım 9 şubattı ben reglden 6 gün önce öğrendim ama ilk iki değer artışı iyiydi bu üçüncü düşük geldi artış doktor iki gün sonra kan ver dedi ben pek iyi değilim o yüzden 😒