ElifyV ozlememuce canım çok sevindim dua et yarın bende tam 7+3 oluyorum inşallah kalp atışını duyarız yavrumun :)
ElifyV Deniz97 kasık ağrısı ara ara, gögüslerde gerginlik, fazlasıyla halsizlik arada bulantı 7+2 deyim elhamdülillah
SedaHira19 yenianneaday geç döllenme yada geç yumurtlama olduğu için canım. Benimde 8 haftalik son adet tarihime göre ama doktor 7 dedi büyük ihtimalle geç oluşan bir gebelik dedi. Sorun olmuyor. İlk hamileligimdede öyle olmuştu ama kızım doğduğunda maşallahı vardı 😇
Ege-mom [silindi] [silindi] fetal DNA testi için nasıl randevu aldınız.erkenden mi almak gerekiyor yoksa bi iki gün önceden aramak yeterli mi
02-gulfergvn Deniz97 bu salı gittik kontrole. çok şükür kese göründü . allahın izniyle 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz
02-gulfergvn Pemberuya çok ayrı bi duygu. sadece ona odaklanıyorsun. maşallah allah kucağına almayı nasip etsin sanada bana da
Oznuraltan Deniz97 4+2 de gittim ben ama hep alttan muayene oluyorum, kese göründü. Yarında 5+3 oluyoruz muayenem var kalp atışını duyarız inşallaaah 🤗🙏🏽
02-gulfergvn Merve352 canım tüp bebek de olda son adet tarihinden başlayıp hesp yapacaksın. Bn de transfer gününe göre yapıyordum da öyle değilmiş.
Nazli3444 Benimde 6+4 haftaya kalp atışını duymaya gidicem inşallah🙏🏻 Bulantı halsizlik var ve geceleri çok uyanıyorum
Peperonni Nazli3444 Evet yememek gerekiyormuş hamilelik döneminde ve az pişmiş şeyler de yememelisiniz. Tamamen pişmiş olması lazım. Ve sucuk sosis salam bunları da önermiyorlar. Yersenizde bunların iyice pişmiş olması gerekiyor
Cigdemmmsimlev hayat_23 benim hep khverengi hatta yolculuk yaptim suan baya bi artis oldu com yedirginim onhn icin bulundugum yerde doktora gidecegim birsey olsa kirmizi gelirdi sanirim
ozlemyldrmm Eses4_ benimde aynı şekilde 6. Hafta 5. Günüm kafamı zor tutuyorum akşamları erkenden uyuyorum bulantılarım başladı ☺️
[silindi] Elfela gen merkezleri var her sehirde var mi bilmiyorum ama ankarada intergen , siz de arastirin veya doktorunuza sorun mutlaka 2li 3lü testler yerine daha erken ve %95 ihtimali olan bir test .
Betus32 hayat_23 benim de 7.kaftada kahverengi kanama olmuştu 1 kere oldu gerçi plesenta o sıralae oluşmaya başlıyor ondan korkmayın.
Babycira Sdatmr Ben 5 haftalıkken öğrendim kanda beta 2540 falandı. Keseyi 4 gün sonra anca gördük. Bebekle kalp atışında 7. Haftaya çağırdı o zaman gördük duyduk bin şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Betus32 silences o düz krakerden bende değişik Bi koku alıyordum hep 😃 genelde yoğurt mideme iyi gelirdi deneyin Bi isterseniz. Benim ilk 2 ay yoğurt en yakınom olmuştu 🤣
Betus32 silences o düz krakerden bende değişik Bi koku alıyordum hep 😃 genelde yoğurt mideme iyi gelirdi deneyin Bi isterseniz. Benim ilk 2 ay yoğurt en yakınom olmuştu 🤣