MMmerve_ Kızlar aynu durumu yasayan varmı:( haftaya bırdaha gıdıcem bol havuc suyu ıc dedı doktor? Duzelırmı sızce
Merveonay MMmerve_ Havuç suyu çok faydalı evet mutlaka iç hatta biri post açmıştı doktoru havucu yasaklamış suyu fazla çıkınca
Moniza MMmerve_ birde deveci armudunu çok oneriyorlar inşallah faydası olur .peki sizde bir belirti var mıydı rahatsızlık falan doktora gitmeden
Denizvegokyuzu MMmerve_ bol su ve havuç suyu en etkili ve doğal çözüm canım sağlıkla gelsin inşallah 🤗
MMmerve_ Merveonay cok uzuldum ya daha cok ufagız Allah korusun suyum bıterse mecbur dogumamı alcaklar benı:(
MMmerve_ Moniza yok bende hıc belırtı yoktu bebek gayet hareketlı dedı tek sorun suyun sınırın altında dedı:(
Merveonay MMmerve_ onları düşünmek için çok erken daha kendini niye strese sokuyorsun iç havuç suyunu ye toparlar sonuçta çözümsüz birşey değil çözümü var kötüyü çağırma sen hemen
Moniza MMmerve_ canım üzülme bol bol dua et ve Havuç ye suyunu iç benim bir akrabama öyle demişlerdi 35.haftaya kadar idare etti kendini Havuç suyu ve armutla Allah yardımcın olsun
MMmerve_ Merveonay oylede hormonlarım tavan yaptı zaten buara herseye aglıyorum streslıyım hep :( basladım ıcmeye bugunden ıtıbaren
aysefatma12 Benimde 28haftalik bir hafta once sinirda idi erken dogum yaptim dun riske atmayin konteollerinizi yaptirin duzenli olarak hic bisi olmaz moralini yuksek tutun 🙏🏻
MMmerve_ Miray8 haftaya bır daha cagırdı zaten ozellıkle buyuzden. Gıdıcem tabıkı ama neden azalır bı turlı anlamadım bolda su ıcen bırıyım🤷♀️
Miray8 MMmerve_ canım o bizlerin elinde olan bişey değil sen strese girip bebeği de stres etme havuçlarını bol bol tüket ve bebeğinin suyu normale dönsün hemen ☺️