Svmmhv Merhaba kızlar, ikili testi İstanbul Avrupa yakasında en uygun hangi hastanede yaptırabilirim acaba?
zamloss123 Svmmhv devlet hastanesinde ücretsiz yaptır sonra doktoruna götür zaten sadece kan alıyorlar
BaLevLat34 Svmmhv Yani aslında günüm olsaydı devlette yaptıracaktım da Küçükköy duygu hastanesi 100 tl ye yapıypr dr muayene testle birlikte 285 yapıyor orda yaptırıcam bende
ebruk1994 Svmmhv Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi 300 tl harika da bir doktor cinsiyetini de yüzde 99 biliyor
Efemom2 Ben esenler medipole gidiyorum 1075tl dediler bana fazla geldi ümraniyede erbil çakarın yeri varmış 380tl oraya gidicem
RMeryy Efemom2 Sizi de perinatolojiye yönlendirmiş detaylı ultrasona. Normalde ikili test daha uygunmuş zaten perinatoloji ayrıntılı bir bölüm
Efemom2 RMeryy evet medipol direk perinatologa yönlendiriyomuş o yüzden fiyatı yüksek. Bu gidicegim doktorda perinatolog
RMeryy Efemom2 evet Emine Zeynep hanıma gidiyorum ben acil durumda gittiğimde de Şehruz hanıma denk gelmiştim
FKHA Efemom2 benim doktorum da aynı canım memnunum bende sağlıkla kucağımıza alalım insallah herkes 🙏🏻
Svmmhv zamloss123 devlet hastanesinde kadın dogumdanmı yoksa perinatoloji bolumundenmi randevu almam gerekiyor acaba?
FKHA Efemom2 yakınmış haftalarımız birbirine 😊evet dün öğrendik kız olcakmış geçen hafta erkek olabilir demişti Zeynep hanım ama dün ki ikili tarama testi için gittiğim doktor detaylı ultrasonda yaptı kesin kız dedi bakalım insallah değişmez hayrlısı. 🤩