Merveilgaz Bende 18+2de sabah kahvalti yaparken oldu. Sanki karnimin icinden karnima biseyler dokunuyormus gibi, karnimin uzerinde birseyler geziyormus gibi☺️☺️ Su an 19 haftamdayim yine ayni sekilde ara ara hissediyorum. Peki sizde nasil?
Rum-1 Merveilgaz bende öyle hissettim sanki bi baskı varmış gibi karnımda geziniyomuş gibi 😂 herkes kelebek gibi pır pır hissedersin diyince öyle bi baskı beklemiyordum ☺️
Busra2013 Merveilgaz 19+3 balkonda uzaniyordum kuruyemis yiyodum bole sag kasigims pitpit bisi oldu dedim herhalde bagirdsktir bidshs oldu dedm bakim bi orays odsklsndim pitpit yspti dissrdan cok cok hafif gozuktu o an dedim bu kuruyemisi sevdi 1 paket yedim hareket devam etsib die bi kslktim basim agrio icim bulanio😂simdide 36+1 olduk can acitio urispim🥰🥰🥰
mervemrv8 Merveilgaz bu haftalarda hissetmen normal canım evet benim de ilk hamileliğim bende dediğin gibi ufak dokunuşlar şeklinde hissetmiştim 🌸
Merveilgaz Busra2013 yaa ne guzel benimde kizim ben yemek yerken basliyor. Uzandigimda felan oda yatiyor sanirim😅
Busra2013 Merveilgaz benimki ac kalincs hareket edio😂😂😂yiyince dahada cosuo bu gunlere sukurler olsun simdide dogumu bekliyoruz🥰
Ezgicck Merveilgaz bende 18 haftalık oldum dizlerimi yukarı kaldırıp oturduğum zaman kasığımda pıt pıt atma oluyor ya indirince geçiyor bebek mi anlayamadım 😊 ilk hamilelik olunca çok bilgisiz oluyorsun ya 😂
Ezgicck Merveilgaz evet öyle gibi sanırım bebek eşimde bana diyor kaldırma şu bacaklarını çocuğu sıkıştırıyorsun beni de güldürüyor 😂