Furkanesra06 20+2 deyim sağlık ocağındaki hemşire 20. Haftada gel demişti çok ağrılı oluyor mu kızlar?
Asyaaa35 Furkanesra06 ilk dozda 3gün agrımıstı kolum ama dayanılmayacak bir agrı degildi 2.dozumda hic agrı olmamıstı
Sydgrdl Ağrı oluyor ilk vurdurdugum 3 gün ağrıdı iki ci de 1 gün de geçti benimde vaktini çok geçirmeden yaptır istersen
Fatmahmet63 Ben iki doz vurdum yarın 3 dozum hiç ağrımadı bende nedense inşallah yarınki de öyle olur 😀
tospikaskim Furkanesra06 ben dün oldum ilk aşımı bende çok korkuyordum ama çok şükür aşımı oldum işe geldim bişey olmadı bugün Bi ara kolumu kaldırınca hafif Bi ağrı hissettim o kadar. Hiç korkmayın bence
minikdefnemm Furkanesra06 bende olmadı hiç sadece ertesi gün 1 kez ondan sonraki günde 2 kez sızladı kısacık ve geçti
Merveonay Furkanesra06 Yok canım ya kol ağrısı yapar maximum 2 gün oda bende 22 haftamdayım benide çağırdılar ama doktorum 24. Haftada yaptır dediği için bekliyorum
Furkanesra06 İnternetten baktım biraz ağrılı geçer vs yazıyordu korktum bende bide hemşire 3 doz dedi gözüm korktu 🙈☺️
Nuraykk Furkanesra06 hayır canım sadece biraz kolda ağrı oluyor onun dışında bir sorun yok canım, acısı da yok