Deryabelinay hayat_23 217 benden olsun 🥲 geçen ay bebeğin kıyafetlerini ütülemiştim 200 gelmişti bu ay ütü açmadım sonuç neye göre yazıyorlar anlamıyorum
Azizinannesi2 Sevilay_Demir Evdeysen iyi gelmiş yine ben olmadığım halde o kadar geldi aşırı zamlandi
Azizinannesi2 Deletedmom_85 Aynen öyle 😂😂 oraya oturan ne kadar pismise kadın diye alt komşuma dert yanmış oda onun kadar titiz bir insan görmedim öyle yapmasnin sebebi ev sahibi demis 😂😂
EdaSunar hayat_23 allasen günde 10 dk mı ışıkları açtın buzdolabını boşaltıp içindekileri camın dış kenarına mı koydun naptın 😅😅
hayat_23 EdaSunar kız valla normal kullandım. Haftada 1 kez camasir makinasi çalışıyor. Günlük veya 2 3 günde birde bulaşık makinasi😅
guzelbebegimmmmm hayat_23 450 lira gelmiş doğalgaz şimdi geldi fatura. 2 katlı olduğu halde iyi gelmiş valla bana
AlyaUrasmoms hayat_23 🤦🏻♀️ Sözde maaşlara zam geldi 🥲 Devletten aldığımız para aynı gün devlete gidiyor. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun 🙏🏻
Budiss_Moms Doğalgaz 785₺ elektrik 495₺ kira 1800₺ 😱 Zuhal topal gibi devrilesim geliyor akşama kocamın gelmesini bekliyorum ki tutsun bari beni 🙈🙈🤣🤣