DuyguLina_ zeeynepp19 ilişki değilde sperm doğuma faydası olan 🙄 afedersiniz ama mesela sürtünmeyle vs eşinizin boşalması ve sizin spermi sürmeniz yeterki. Spermin içerisindekiler rahim açılmasına faydalı çünkü
zeeynepp19 DuyguLina_ ilk 3 ay ilişki yasaktı sonrasında içe boşalma olmamak şartıyla serbest oldu ama şimdi tekrar ilişki yasak yani o yüzden sperm de yasak 🤤🤦🏻♀️
Izm123 Ugurbocegim Aynen canım yavaş yavaş otur kalk yani öyle ben doğum sancım geldiğimde bile hep yaptım 3 satte 10 cm açıldı hemşireler şokta 🤣🥰
kivirciginannesi Ugurbocegim ayaklarınız kopana dek yürüyün, duşta uzun kalın ve çömelin. Merdiven çıkın ve bence en önemlisi korunmasız ilişki. Bu arada perine masajınıda ihmal etmeyin. 1 ay oldu sıfır dikişle doğurdum 🥰
DuyguLina_ zeeynepp19 büyük ihtimalle erken doğum riski vardır ve sperm doğumu tetiklediği için yasaklanmıştır öyle tahmin ediyorum ama 😌
emelsena Ugurbocegim bence sürekli squat yapmak. Merdiven inip çıkmak. Yer silmek yani emeklemek. Ben bunları yaptım 😂 yer sildim temizlik yaptım ertesi günü doğuma 😁
zeeynepp19 DuyguLina_ ilk zamanlar düşük riskim vardı o zaman yasaklandı ilişki sonrasında da doktor içe boşalma olmasın dedi şimdi de plasenta biraz aşağıda olduğu için tekrar yasaklandı😢