EgeveAnnesi Anneler hangi çantayı önerirsiniz. Hem kullanışlı hem şık bişey olsun istiyorum. Kraft Galaxy ve yoyko mocca arasında kaldım. Bunları kullanan varmı. Yoksa öneri de alabilirim ☺️
biruykusuzanne EgeveAnnesi e bebeğin baby mom çantası 9 aydır kullanıyorum ikincisinde de kullanılan çok geniş güzel ve kullanışlı
Ozgeozgul EgeveAnnesi ben Kraft aldım kullanmadım henüz ama skip hop markasının aynısı o 1200 TL olunca eşim tıpa tıp aynısı kraftta bulmuş hemen aldık geldi aşırı iyi hafif gayet kullanışlı duruyor
Lulikli EgeveAnnesi ben brandbaby marka aldım canım trendyoldan gayet güzel 😊 fiyatı 235 tl altında kupon vardı ben alırken 15 tllik 220ye aldım. İçinde alt alma aparatı, termoslu biberonluk ve bebek arabası asma aparatları da var
Yaseminmrv EgeveAnnesi ben Kraft galaxy aldım henüz kullanmaya başlamadım ama çok kaliteli tavsiye ediyorum
EgeveAnnesi Ozgeozgul ne kadara aldınız acaba. Şuan hepsi burada da 335 TL Kraft Galaxy acaba indirime daha girer mi diye düşünüyorum ☺️
Melekk11 https://ty.gl/k4v3g8wclm Bunlarda çok güzel canım markanın diğer çantalarınada bakabilirsin ben uygunda