annelinkoo1 Kızlar dün buzluktan tavuk indirdim geceden sosladım dolaba koydum şimdi tekrar soslu bi şekilde buzluğa atsam olur mu ya
Ozlemyvz annelinkoo1 bir kere çözündükten sonra tekrar donduramazsınız. Ama pişirip dolapta birkaç gün bekletebilirsiniz
Deletedmom73711 annelinkoo1 Çözülen ürünlerin hiçbiri yeniden dondurulmaz, ya pişirin ya da çöpe atın bakteri ürüyor hele de tavuk-et gibi gıdaların zehirlenmesi felaket Allah korusun.
Mysaa annelinkoo1 şakın geri koyma canım et tavuk geri konulmaz yiyemiceksen senin canından değerli değil kedi köpeğe ver en en kötü sevap olur hem . Tavuk zaten çok çok dikkat edilmesi gereken bi ürün aman
Eckd Kesinlikle tekrar dondurucuya atmayın salmonella zehirlenmesi yaşarsınız ve lütfen kedi köpeğe de vermeyin aynı bakteri onları da etkiliyor pişirip yiyebilirsiniz hayvanlara da verebilirsiniz ama pişirmeden vermeyin lütfen ya da bekletip yemeyin
Pinarinayseni annelinkoo1 kız sakın!! Dondurulmuş tavuk çözdürülür geri dondurulmaz zehirlenirsin Allah korusun